Unlimited ale przy dodawaniu tego newsa w nawiasie dodałeś (lepsze od GT5 ileś tam razy). Potem się dziwisz że ktoś tu pisze o GT5 jak sam zaczynasz?
PS. Zarzucasz komuś że nie grał w FM2 a z Twoich tekstów o GT4 wynika że nawet tej gry nie musnąłeś.
Marcyś ale ja napisałem to o otoczeniu które jest lepsze, bez dwóch zdań, samochody są OK, mają detale, smaczki, są po prostu śliczne i choć to nie poziom Gt5(troszkę brakuję) to mi to wystarcza, bo jest plastycznie i wreszcie uporali się z plastikowym oświetleniem z F2. Zresztą pierwszy screen który dałem z Twingo, dla mnie wygląda wprost genialnie i fotorealistycznie. Czytajmy z zrozumieniem.
@ Gt4
Przeszedłem na 80%(potem już mi się nie chciało w to grać dla wyniku, więc grałem dla funu, a po niedługim czasie zrobiłem przesiadkę na Xboxa1). Po Gt4 stałem od 6 rano jak była kiedyś wyprzedaż w MM gdzie była jak się nie mylę za 99zł
ale to taka ciekawostka, nie offtopujmy.
Co do Fm3, cieszę się że oprócz torów które sami wymyślają na bazie danego rejonu geograficznego, cieszę się że są też te stricte wyścigowe, realne tory. Tor w Circuit de Catalunya to dla mnie strzał w 10, natomiast Nurburgring Nordschleife wygląda wreszcie tak jak chciałem, lekko zachmurzona aura to jest to!