Na podstawie tych filmikow z YT czy tez tego pokazu z E3 spokojnie mozna powiedziec, ze trzecie Gearsy wygladaja o wiele lepiej niz poprzedniczki, przynajnije dla mnie.
... i to już (przynajmniej dla mnie) jest jak najbardziej wystarczające. Poza tym to multi, gdzie grafa jest zawsze nieco gorsza. Więc o singla ani trochę się nie martwię. Jest wypaśnie i to jest najważniejsze.
Boban mam do ciebie szacunek, ale kurcze, stary stonuj trochę. Z tego co wiem masz też Xa (czy już nie ?) więc znasz fakty, ale po co ciągniesz niepotrzebne dyskusje ? Uncharted 2 urywa łeb, 3 pewnie też zmiecie, tak samo jak Gearsy 3. Co tu dalej kontynuować, która ma rozdziałkę 719 czy 721 i jest lepsza. Jeden ciul. Klimat i gameplay w Gearsach jest tak wyjebisty, developerzy są tak zajarani tworzeniem gier i swoją marką, że jestem spokojny o to co wyjmę z pudełka (mając nadzieję, że będzie to Epic edition
)
Ghostie-UncannyGhost - no przecież
Ty, nie wiem czy cię nie skasowałem już z listy. Weź wyślij zaproszenie na: Szmajdzikk bo ostatnio mam zajeb i nie wiem kiedy wbiję w najbliższym czasie (do bety oczywiście
)
Soul hunter - hmm jak będzie można zakładać serwy na hasło to przy pierwszej możliwej okazji jedziemy pojedynek. Zapewne to będzie po paru dniach bo będziemy ekipą na początku bez przerwy napierdzielać
Stalker jakby co założył drugie konto (Stalkier2) i z tego co wiem czeka na zaakceptowanie przez admina. Mówił, że jak się zajara to sprzeda szafę i weźmie Xa. Ja mu obiecałem headseta jakby wziął wersję bez, więc nie będzie piłować już tak całkiem z zaskoczenia heh.