no i ja mam demko za sobą.
Ga fajna, choć grafika mogła by być lepsza i nasycenie i temperatura kolorów też (tak trochę szaro imo), ale być może to wina deszczu i samych leveli.
A walka..no z początku myślałem że to taki GoW--ciachasz, a jak ktoś cię atakuje to podczas uników jesteś nieśmiertelny.
Tu mnie gra sprowadziła na ziemię, trzeba umiejętnie wybierać między blokiem a unikiem, o ile walka ze zwykłymi wilkołakami jest prosta tak przy tym większym trzeba uważać. Coś mi się wydaje że na każdego większego kolesia będzie inna taktyka, tego wystarczy blokować, a jak ryj mu się zaświeci to unik. Sam unik...no wolałbym żeby był pod prawą gałką. Ogólnie bardziej skillowo niż w GoW, choć podobne elementy są.
Ze szczególików, to kamera trochę denerwuje, powinna być bardziej oddalona (szczególnie podczas walki z większym wilkiem i mniejszymi w lesie), ciągle mam nawyk że jak zlatuję z konia to mashuję przyciski (Kratos się kłania), imo powinni zamienić miejscami ataki ([] dla horyzontalnych i /\ dla wertykalnych), ale to kosmetyka. No i poziom trudności, myślę że jest dość wysoki...za pierwszym razem, do puki nie nauczymy się jak walczyć z danym potworkiem.
Ogólnie spoko, ale demko bez doyebania.
Dobra...został tylko: gadający koń...WTF?