Ankieta

Kto miał najlepszą konferencję?

Activision :: gry? my tu przyślimy na koncert
1 (1.5%)
Electronic Arts :: NFS, czy trzeba czegoś więcej?
6 (9%)
Microsoft :: macie konsolę za darmo, możecie więc już klaskać! :(
4 (6%)
Nintendo :: kto potrzebuje okulary do 3D? ;)
21 (31.3%)
Sony :: teraz to my podkupujemy Microsoftowi exclusivy :>
32 (47.8%)
Ubisoft :: wojna na laserki!
0 (0%)
Ktoś inny :: ???
3 (4.5%)

Głosów w sumie: 60

Autor Wątek: Electronic Entertainment Expo 2010 (podstawowe info w pierwszym poście!)  (Przeczytany 192500 razy)

Krzysiu

• MIR
  • Reputacja: 174
  • Stać! Policja!

juve26

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • 04.12.2006 - 16.08.2010 †
Odp: Electronic Entertainment Expo 2010 (podstawowe info w pierwszym poście!)
« Odpowiedź #1081 dnia: Czerwca 15, 2010, 23:47:11 pm »
oj, to przyłączam się do grupy hejterów, bo też na to czekałem :(

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #1082 dnia: Czerwca 15, 2010, 23:50:41 pm »
EPIC WIN! MOVE RZĄDZI! SONY RZĄDZI! BUTLER RZĄDZI!

Jestem zachwycony rozwojem sytuacji z Move. Na półce mam już dwie gry pod ten kontroler, a chętnie kupię kolejne - od Killzone 3 i SOCOMA po Tigera Woodsa. W tej ostatniej grze zresztą i w Sorcery było widać niesamowite odwzorowanie ruchu. Wii może zazdrościć, a M$ niech się nauczy robić prezentacje na żywo - może następnym razem nie będą się gibać do przygotowanego wcześniej materiału wideo. Aha, praktycznie zero casual shitu.

Sporo ciekawych gier na trailerach, Portal 2 - grubasek z Valve nauczył się pisać na PS3, Sly Collection - oby więcej i oby więcej takich reedycji od devsów 3rd party, data premiery i dynamiczna zmiana pory dnia w GT5, świetne edycje specjalne gier EA, PS+ w dość pożądanej formie, taki sobie Twisted Metal i wiele więcej. Przydałaby się jeszcze jedna atomówka, ale jestem usatysfakcjonowany.

@nakimushi, lepiej nie wychodź z domu - pamiętamy.

Spidey^

• Gość
« Odpowiedź #1083 dnia: Czerwca 15, 2010, 23:51:05 pm »
Z drugiej strony jakby pokazali Last Guardian, nowego Motorstorma, nową grę od Noughty Dog, Resistance 3 - to juz nic by nie zostało na Tokio Game Show.
Tyle tylko że na poprzednim E3 mówili, że Last Guardian wyjdzie na przełomie tegorocznego lata/jesieni. czyżby znowu przesunięto premierę? przecież oni tą grę robią już ponad 5 lat, mam nadzieję że LG ukaże się jeszcze w tym roku i będzie to szpil na poziomie SOTC :)

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 11
« Odpowiedź #1084 dnia: Czerwca 15, 2010, 23:54:44 pm »
Palpantine, rozumiem, że jesteś wniebowzięty konfą Nintendo z pokazem gier 2D w większości dla 3 latków, ale zejdź na ziemię. 3DS zapowiada się smakowicie, ale póki nie zobaczę na własne oczy tego 3D to nie uwierzę, że to tak wspaniale działa.

Nie ma to jak zacząć od podjazdu, że podobała mi się infantylna konferencja N :)

Nie jestem wniebowzięty ogółem konfy Nintendo, bo boli mnie coraz słabszy support dla DSa, nie za dużo ciekawych gier na Wii, ale prawdą jest, że cieszę się niezmiernie z 3DSa. Jaki on będzie, to sam obadam i wtedy zastanowię się nad zakupem, ale biorąc pod uwagę, że DS (i poprzednie handheldy) okazał się strzałem w dziesiątkę, to nie muszę się martwić.

Sony pozamiatało.
No i?

A wszelkich wielkich pojazdów po Wiilocie sobie nie przypominam. Dosłownie margines, garstka osób głosiła takie herezje.
Teraz to głosili herezje, a wcześniej to świętą prawdę :)
Atari created it, Nintendo pioneerd it, Sony popularized it, Microsoft bought it...

Spidey^

• Gość
« Odpowiedź #1085 dnia: Czerwca 15, 2010, 23:59:19 pm »
Co do tego PSN+ niech mnie ktoś oświeci bo przegapiłem - co tak właściwie będą dostawać ci co będą bulić te dość pokaźne 50 dolców rocznie? I czy ci co nie będą płacić stracą coś na dotychczasowej funkcjonalności? Bo ja nie mam nawet najmniejszego zamiaru płacić za możliwość gry on-line, to powinno być ustawowo za darmo na każdej konsoli.

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #1086 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:00:10 am »
Wiilot =/= Move. To drugie ma przełożenie w ruchach 1:1. To jednak spora różnica.

Wiadomość scalona: Czerwca 16, 2010, 00:00:42 am
Co do tego PSN+ niech mnie ktoś oświeci bo przegapiłem - co tak właściwie będą dostawać ci co będą bulić te dość pokaźne 50 dolców rocznie? I czy ci co nie będą płacić stracą coś na dotychczasowej funkcjonalności? Bo ja nie mam nawet najmniejszego zamiaru płacić za możliwość gry on-line, to powinno być ustawowo za darmo na każdej konsoli.

Granie po sieci pozostaje darmowe. Potwierdził to w pierwszych słowach o PSN+.

adriano

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #1087 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:01:50 am »
Wszystko co miałeś do tej pory - pozostaje darmowe.

maertin

• Bohater wojny GOjczyźnianej
  • !
« Odpowiedź #1088 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:01:55 am »
Dotychczasowi nic nie stracą.
A ci co nabędą PSN+ dostaną po prostu dostęp do licznych dodatków do gier i innych płatnych bajerów "za darmo". W tym chyba jedna gierka miesięcznie z PSN oraz większe upusty. A także dostęp do bet i testów.

Don't mess with the best, 'cause the best don't mess!

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1089 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:02:18 am »
tu masz wszystko..poza europejską ceną, ale tej pewnie dowiemy się jutro, albo..za tydzień.
http://blog.eu.playstation.com/2010/06/15/playstation-plus-launches-next-week-check-out-what-its-all-about/

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #1090 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:03:11 am »
Palpantine - jak znajdę czas i chęci to ci później wytłumacze czym się różniło podejście ludzi do Wii i Wiilota, a podejście ludzi do Mova i Natala (głównie Mova)

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #1091 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:03:41 am »
E3: Dead Space Extraction PSN Bound
http://www.psnstores.com/2010/06/e3-dead-space-extraction-psn-bound/

Hot from E3. From Wii to PSN. You can either get it from the PSN store or buy it with the limited edition of Dead Space 2 this January.

PR Below

Dead Space Extraction on PlayStation 3 will offer the entire single-player game complete with all-new trophy support, as well as co-op gameplay, using the new PlayStation Move motion controller, in addition to the standard DUALSHOCK 3 and SIXAXIS controllers. Players will be armed with an arsenal of weaponry and an easy-to-use control system customized to take full advantage of the capabilities of PlayStation Move. Dead Space Extraction will also be sold separately as a standalone game via the PlayStation Store.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1092 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:04:29 am »
tu masz wszystko..poza europejską ceną, ale tej pewnie dowiemy się jutro, albo..za tydzień.
http://blog.eu.playstation.com/2010/06/15/playstation-plus-launches-next-week-check-out-what-its-all-about/

"Full Game Trial:  
This premium feature gives you the chance to try PSN and Blu-ray disc titles before you buy them in a whole new way.  We are not talking normal demos of selected parts of a game here.  With Full Game Trial, you can download the full game and play it as if you owned it for approximately one hour, depending on the game, before you decide if you want to buy it or not. So you can check out the online modes, play against friends or anything else you’d normally do with a game."

:o fajnie

"As a member you can expect to get your hands on at least four games a month at no extra charge.  Each month there will be a selection of one PSN game, two minis and one PS one classics available on PlayStation Store for you to download."
Zajebiście.

Wuher

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #1093 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:05:51 am »
Podsumowując konferencje:
- MS - chujnia,
- Sony - chujnia,
- Nintendo - OJAPIERDOLEKURWAMAĆ.

Nad konferencją N tak się spuszczaliśmy z tarniakiem że to aż było nieprzyzwoite. A potem obaj klnęliśmy że nie mamy żadnej konsoli od nich.

Wygląda to dla mnie tak, że MS z Sony napier**lali się przez pare lat z "dwuwymiarowych gier dla 3-latków" a jak zobaczyli jaką kasę trzepie na tym Nintendo, to teraz próbują ugryźć kawałek ciasta i utrzymać przy tym twarz. Wychodzi im to tragicznie. I kiedy oni wyskakują z gównianymi kinecticami i move'ami, Ninny pokazuje Zelde, Goldeneye'a, Metroida, Golden Sun'a, Kirbyego i Donkey Kong. MS miał szczęści, że ich konferencja była wcześniej dzięki czemu nie wypadli tak tragicznie ch**owo jak Sony.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1094 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:07:31 am »
- MS - chujnia,
- Sony - chujnia,

Nad konferencją N tak się spuszczaliśmy z tarniakiem że to aż było nieprzyzwoite. A potem obaj klnęliśmy że nie mamy żadnej konsoli od nich.

Wygląda to dla mnie tak, że MS z Sony napier**lali się przez pare lat z "dwuwymiarowych gier dla 3-latków" a jak zobaczyli jaką kasę trzepie na tym Nintendo, to teraz próbują ugryźć kawałek ciasta i utrzymać przy tym twarz. Wychodzi im to tragicznie. I kiedy oni wyskakują z gównianymi kinecticami i move'ami, Ninny pokazuje Zelde, Goldeneye'a, Metroida, Golden Sun'a, Kirbyego i Donkey Kong. MS miał szczęści, że ich konferencja była wcześniej dzięki czemu nie wypadli tak tragicznie ch**owo jak Sony.
Żal to czytać. Takiego fanboystwa na GO już od lat nie było.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #1095 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:07:38 am »
Ej, dopiero tera się kapłem, że Kevin Buttler to Jerry Lambert...

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #1096 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:07:56 am »
Musieliście się nieźle naćpać z Tarniakiem.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #1097 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:08:13 am »
Wszelkie docinki o machaniu i męczeniu się. Że lepiej siedzieć z padem i grać normalnie, niż skakać jak debil przed telewizorem. Jak Sony twierdziło, że ten trend się szybko wypali. Chcesz, bym zapodał linkami, czy może sam poszukasz?

Nie do mnie ten tekst kierowałeś, bo ja o Wii tak nie pisalem (nie bylo mnie wtedy nawet na forum), ale z wytłuszczonym zdaniem się zgadzam. Dodatek ok, ale na dłuższą metę nigdy. Przerobiłem w historii już większość gadżetów - od maty do tanczenie, przez kamery i inne machajki, ale dla mnie prawdziwy gaming jest jak siedzisz przed plazmą na kanapie z padem w ręku, a nie jak skaczesz przed telewizorem jak debil. Dla urozmaicenia można spróbować, ale kur**. Znajmy proporcje.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
« Odpowiedź #1098 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:09:12 am »
NINTENDO NINTENDO NINTENDO SPUSZCZAM SIĘ Z KOLEGĄ NINTENDO
A po co tarniak w ogole stąd spierdolił?
SW-5606-3156-4802

Spidey^

• Gość
« Odpowiedź #1099 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:13:12 am »
Jest parę fajnych rzeczy, ale jak dla mnie zdecydowanie nie warte tych 50 dolców rocznie. Chociaż jak ktoś lubi mini gierki i DLC to na pewno spojrzy na to bardziej pozytywnie.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 00:15:10 am wysłana przez Spidey^ »

Maciomaniak

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #1100 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:13:39 am »
- MS - chujnia,
- Sony - chujnia,

Żartujesz, nie? :lol:

Bez komentarza... Sony tragicznie ch**owo?
Ale widocznie konferencja Ninny to nie mój target, bo pokaz Zeldy, to była tragedia, Kirby wypadł fajnie, ale cała reszta... nie umywa się do gier, które przedstawiło Sony, a Wiilot nie ma startu z precyzją do Move i to akurat fakt.
Zgodzę się jednak, że Microsoft, konfa i jego Kinect to porażka.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 00:15:15 am wysłana przez Maciomaniak »

adriano

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1101 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:15:47 am »
Jeśli chodzi o wielką trójkę - w temacie contentu dla gracza wygrało zdecydowanie SONY, tu nie ma o czym dyskutować.

Nintendo lepiej niż zwykle - ale nic poza ramy jakie sami wyznaczyli sobie kilka lat temu.
MS - słabo.

Największa niespodzianka E3 - SONY kradnie Valve MSowi  8)

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1102 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:16:36 am »
Dla mnie największą niespodzianką jest ultra-żenada Microsoftu, po którym nigdy w życiu nie spodziewałbym się takich ściem i zalewu takiego gówna.

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #1103 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:16:39 am »
Piter, bardzo chętnie.
Tylko niech to nie będzie tłumaczenie w stylu:

Podejście ludzi do Wii i kontrolera:

- Bu, jestem zmuszony używać tego dziadowskiego kontrolera do każdej gry.
- Bu, grafika jest fuj.
- Bu, popierdółki, każual szit i gry od Nintendo.
- Bu, muszę skakać i machać jak debil przed telewizorem, wolę siedzieć.

Podejście ludzi do PS3 i Move:

- Yeah! Motion control dla PS3!
- Yeah! Grafika, grafika, grafiiiika!
- Yeah! Sport gierki na imprezki, parę tytułów od Sony!
- Yeah! Mogę sobie poskakać przed telewizorem i to nie jest debilstwo, tylko trendy!

@el becetol
Ja siedzę na kanapie z wiilotem i wygodnie cioram w gry. Czasem wstanę, żeby pograć w jakąś sportową gierkę, albo w guitar hero. Nie możliwe? A jednak, wydało się :lol:
Atari created it, Nintendo pioneerd it, Sony popularized it, Microsoft bought it...

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1104 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:18:50 am »
Możesz jednak zabrać siebie i swoją krucjatę precz daleko, tam gdzie ją szerzyłeś, kiedy Cię tu nie było. Siejesz zamęt.

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 10
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #1105 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:19:00 am »
- MS - chujnia,
- Sony - chujnia,

Żartujesz, nie? :lol:

Bez komentarza... Sony tragicznie ch**owo?
Ale widocznie konferencja Ninny to nie mój target, bo pokaz Zeldy, to była tragedia, Kirby wypadł fajnie, ale cała reszta... nie umywa się do gier, które przedstawiło Sony, a Wiilot nie ma startu z precyzją do Move i to akurat fakt.
Zgodzę się jednak, że Microsoft, konfa i jego Kinect to porażka.
Z ta prezycja odnosnie Wii do Move to bym sie wstrzymal. Motion Plus powinien dac rade. Fakt, na konfie wyszla mega klapa z Zelda, ale w rzeczywistosci jest o wiele lepiej.

PS. Sprawdz gameplay z Red Steel 2.

Spidey^

• Gość
« Odpowiedź #1106 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:19:36 am »

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1107 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:26:22 am »
Piter, bardzo chętnie.
Tylko niech to nie będzie tłumaczenie w stylu:

Podejście ludzi do Wii i kontrolera:

- Bu, jestem zmuszony używać tego dziadowskiego kontrolera do każdej gry.
- Bu, grafika jest fuj.
- Bu, popierdółki, każual szit i gry od Nintendo.
- Bu, muszę skakać i machać jak debil przed telewizorem, wolę siedzieć.

Podejście ludzi do PS3 i Move:

- Yeah! Motion control dla PS3!
- Yeah! Grafika, grafika, grafiiiika!
- Yeah! Sport gierki na imprezki, parę tytułów od Sony!
- Yeah! Mogę sobie poskakać przed telewizorem i to nie jest debilstwo, tylko trendy!

@el becetol
Ja siedzę na kanapie z wiilotem i wygodnie cioram w gry. Czasem wstanę, żeby pograć w jakąś sportową gierkę, albo w guitar hero. Nie możliwe? A jednak, wydało się :lol:

To napisze, ale później.

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #1108 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:36:31 am »
Możesz jednak zabrać siebie i swoją krucjatę precz daleko, tam gdzie ją szerzyłeś, kiedy Cię tu nie było. Siejesz zamęt.

Ach tak, krucjata.
Rozumiem, że nie mogę wyrazić swojego zdania, że przyjęcie przez M$ i Sony śmiesznych kontrolerów jest... śmieszne? Nie można wdawać się w żadną dyskusję na temat tego, że ukazują na swoich konferencjach to, co było już 4 lata temu? Najeżdżam tylko na tych, którzy wcześniej uważali, że skakanie jest fe, a teraz jest ok.
Wyluzuj Lupi.

EDIT:

W ogóle - czekam na LBP2, strasznie spodobało mi się tworzenie własnych "gierek". Patent przedni, porządne wykorzystanie może na prawdę pozamiatać na rynku.
No i lineup PSP w pytkę. Pewnie niedługo Sony zapowie następcę (może tgs), a do czasu wyjścia nowej konsoli będzie w co grać, o!
« Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 00:39:29 am wysłana przez Palpantine »

Agst07

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • Visca el Barca!
« Odpowiedź #1109 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:37:12 am »
O wiele lepsza konfa od MS, ale niestety liczyłem na więcej. Przede wszystkim zabrakło Agenta i The last guardian. Nie mam pojecia dlaczego Sony nie powiedziało nic zwłaszcza o Agencie. :/
Move jest całkiem fajne. Widać, że ma duży potencjał i jeśli zaczną wychodzić ciekawe gry, to kupie ten kontroler. Zwłaszcza interesuje mnie Heroes on the Move. :]
Najlepsza gra na konfie, to LBP 2. Ileż ta gra będzie mieć możliwości - masakra. MM to niesamowity developer.
Rozczarowałem się, że nie było takiego pokazu GT5 jak rok temu GTmobile, ale przynajmniej jest data premiery.

Ogólnie Sony wypadło gorzej niż rok temu, ale przynajmniej było dość dobrze, a nie jak u MS żałośnie.

Maciomaniak

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #1110 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:43:43 am »

Nie wiem, dlaczego nie było tego na E3, ale warto zobaczyć:
Oficjalny trailer Motorstorm Apocalypse E3 2010.
Świetny. Dla mnie must have.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #1111 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:43:46 am »
Swoją drogą lista YouTube w ostatnim dniu i ostatniej godzinie ma podane "5:30 PM Unannounced PS3 Demo". Może jeszcze pojawią się jakieś miłe akcenty stricte od Sony?

Maciomaniak

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #1112 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:50:22 am »

Trailer Gran Turismo 5 z konfy Sony. Robi wrażenie w full HD. Szczególnie wyścigi w nocy.

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #1113 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:50:55 am »
Nowy Motorstorm miecie. Zajeżdża delikatnie Mad Maxem. Tylko te odpicowane samochody nie pasują do reszty pojazdów i otoczenia :)

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1114 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:51:02 am »
Swoją drogą lista YouTube w ostatnim dniu i ostatniej godzinie ma podane "5:30 PM Unannounced PS3 Demo". Może jeszcze pojawią się jakieś miłe akcenty stricte od Sony?
Może pomysleli, że konferencja nie może trwać w nieskończoność i dlatego pokazali tylko część rzeczy.

szmajdzik

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 50
« Odpowiedź #1115 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:54:51 am »
Czyli jest nadzieja na Last Guardiana... ale czy taki kop nie byłby dobry na konferencje ? Hmm...

Maciomaniak

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #1116 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:57:37 am »
Nowy Motorstorm miecie. Zajeżdża delikatnie Mad Maxem. Tylko te odpicowane samochody nie pasują do reszty pojazdów i otoczenia :)
Właśnie o tym pomyślałem. :D Nie bardzo się to zgrywa, no i te walące się budynki wyglądają trochę... Słabo. Brakuje porządnego pierdo****cia.
Ale ogółem i tak jestem zachwycony.

A to nieogłoszone demo... Ciekaw jestem, co szykują.
Liczyłem na nowe XMB, cholera - pomimo tego, że stare mi odpowiada, to jednak są nieoficjalne plotki od długiego czasu.

Palpantine

• Człowiek dobrej roboty
« Odpowiedź #1117 dnia: Czerwca 16, 2010, 00:57:46 am »
No właśnie prezentacja tej gry na konfie byłaby killerem. A gdyby dodali jeszcze (rumor! rumor!) o wydaniu poprzednich dwóch gierek w hd, to mieliby wielkiego plusa u mnie

Maciomaniak

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #1118 dnia: Czerwca 16, 2010, 01:07:03 am »
http://www.examiner.com/examiner/x-12218-Video-Game-Examiner~y2010m6d15-Crossgame-chat-confirmed-for-PS3-Coming-this-month

Jeżeli to prawda, to w tym miesiącu (konkretnie 22 czerwca) dostaniemy CrossGame Chat wraz Firmware 3.40. 8)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 16, 2010, 01:12:10 am wysłana przez Maciomaniak »

pankracy

• ZMP-owiec
  • Reputacja: -11
« Odpowiedź #1119 dnia: Czerwca 16, 2010, 01:24:34 am »
Ja je**e, jaka chujnia max.

Killzone który wygląda jak KZ2.5, i co, już lece po TV 3d bo Kaz podniósł u mnie ciśnienie.

Pierdolenie o Move, które na dodatek okazuje się że również ma opóźnienie (polecam częsć z Tigerem Woodsem, żal).  Łaskawcy rzucili premierę GT5. I jeszcze ten romans z EA - 20 minut zmarnowane by zobaczyć, że zagram w port z Wii i MoHa z 2002 roku, no kur** mać? A gdzie kur** Agent? Gdzie TLG? Gdziecokolwiek innego? Jeszcze ten Twisted Metal, jak ja miałem szaraka to jakoś nie wnikałem w niego, bo Carmageddon na blaszaku był w opór lepszy.

Ta konfa była tylko trochę mniej gówniana od tej MS. Nintendo nie komentuje, bo Donkey Kong i Zelda przestały mną tarmosić w 4 klasie podstawówki.