Recenzje:
http://www.giantbomb.com/mortal-kombat-video-review/17-4028/
(kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Moja ocenka za 2 dni.
Recenzje:
http://www.giantbomb.com/mortal-kombat-video-review/17-4028/
(kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Ultima ma juz gre ,ciekawe czy dzisiaj ogarnaA ja już sobie od wczoraj gram . Ocenka IGN dla tej gry jest ,moim zdaniem bardziej słuszna niż ta przyznana przez GT.
Ign ssie kulki nie pierwszy raz
Ultima wlasnie wysyla gry
A ja już sobie od wczoraj gram .Wyczytałem właśnie, że ta 4gb instalacja na ps3 odbywa się podczas grania, w tle. To prawda?
Gram na Xbox 360 więc nie wiem. Mam zaliczone story mode a arcade mode przeszedłem kilkoma postaciami (na obecną chwilę nie moge grać tymi bossami). Z tego co czytałem na zagranicznych forach to raczej Shao nie będziemy mogli zagrać (chyba że po DLC) .A ja już sobie od wczoraj gram .Wyczytałem właśnie, że ta 4gb instalacja na ps3 odbywa się podczas grania, w tle. To prawda?
No i najważniejsze pytanie- można grać Goro i Shao Kahnem?
ps.MORTAL KOMBAT 9 na ta chwile jest najlepszą bijatykąRacja
I tak ma byc Goro ,Kintaro i Shao Kahn maja byc mocarni
(już nawet nie wspominam o Goro i Kahnie...)
Pamiętam ile to czasu się człowiek męczył w MK2 by pokonać Kintaro, a później Shao Kahn-a.I tak ma byc Goro ,Kintaro i Shao Kahn maja byc mocarni
(już nawet nie wspominam o Goro i Kahnie...)
Ktos obadal online przed smiercia psn? Czytalem na innych forach ze strasznie laguje.Prawda to?na ps3 nie wiem jak jest ,ale na iksie bylo ok.
Ktos obadal online przed smiercia psn? Czytalem na innych forach ze strasznie laguje.Prawda to?kazda bijatyka laguje takie życie
Ktos obadal online przed smiercia psn? Czytalem na innych forach ze strasznie laguje.Prawda to?kazda bijatyka laguje takie życie
Ja już nowgo mortala oceniłem w dziele oceny gier na Xboxa360. Zachęcam Was to ocen bo jestem bardzo ciekawy co o nowym mk sądzicie i jaka jest Wasza ocena.
- brak klasycznych strojów i fatali w podstawowej wersji gry ( Skorpion tutaj tylko stanowi wyjątek bo w drugim stroju może zrobić swoją klasyczną fatalite czyli tosta he he)Mógłbyś to dokładniej opisać? Ile fatali mają ogółem postacie/ o co chodzi z wersjami gry.
Wszystko już Ci wyjaśnił Zombiak. Dopisze tylko, że prawdopodobnie w DLC dostaniemy Raina, Kenshi, Scarlet oraz klasyczne stroje (z paroma postaciami już możemy walczyc w tych strojach wystarczy zrobić określone czynności w arcade np. przez walka bez bloku i wykonanie stage fatality na pit) i fatality dla wybranych postaci.Ja już nowgo mortala oceniłem w dziele oceny gier na Xboxa360. Zachęcam Was to ocen bo jestem bardzo ciekawy co o nowym mk sądzicie i jaka jest Wasza ocena.Cytuj- brak klasycznych strojów i fatali w podstawowej wersji gry ( Skorpion tutaj tylko stanowi wyjątek bo w drugim stroju może zrobić swoją klasyczną fatalite czyli tosta he he)Mógłbyś to dokładniej opisać? Ile fatali mają ogółem postacie/ o co chodzi z wersjami gry.
Ja już nowgo mortala oceniłem w dziele oceny gier na Xboxa360Kompletnie sie nie zgadzam z twoją opinią..