Oki widzę, że nie zaśniesz jak ci nie odpowiem. Chociaż za bardzo nie wiem na co mam odpowiadać, bo w większości to po prostu jakieś bzdury.
Po pierwsze.
Nigdy nie uważałem się za (jak ty to piszesz) "guru", "najmądrzejszego" w świecie fps'ów. To ty bardziej się na takiego lansujesz wypisując to wszystko co powyżej. Po prostu gram w klanie (w PRL większość graczy jest lepszych ode mnie i nie wiem skąd wyciągnąłeś bzdury o "guru" itp.), który zdobył 3 miejsce w Polsce w największej lidze i stwierdzam jednoznacznie, że jeśli twierdzisz coś takiego:
nie mow mi nic o klanowkach i innych bo wcale nie jest z tym lepiej.
...to po prostu gówno wiesz o klanówkach w MW2.
Po drugie.
Piszesz, że w MW2 nie gra nikt poważny.
Nikt powazny nie gra w tego syfa w jakis ligach, no poza PS3 bo tutaj to zbytnio wielkiego wyboru nie ma poza killzonem.
To jedno z zabawniejszych twierdzeń. Jeśli uważasz, że gracze Elfor, Seba, Pendol czy ludzie z GOT to nikt poważny to...hmmm proponuję z nimi zagrać. Podejrzewam, że zjechaliby cię jak szmatę a ty nawet nie wiedziałbyś z której strony dostałeś w zęby. No ale przecież jesteś uber pro bo grasz w inne fps'y niż MW2, więc pewnie spokojnie dałbyś im radę.
Po trzecie.
gra w ktorej celnosc nie ma wiekszego znaczenia, bo lepiej puscic spraja na prawo i lewo bo i tak trafia sie te 3-4 pociski w przeciwnika, nigdy nie bedzie skillowa.
Człowiekowi zazwyczaj wystarczą 3-4 kule żeby zginął. Także nie wiem czy to skillowe czy nie, ale na pewno bardziej realistyczne niż wystrzelanie całego magazynku w przeciwnika i nadal brak pewności, że zginie.
Po czwarte.
czego nie rozumiesz? faktow nie rozumiesz? tego ze cod a szczegolnie mw2 ssie pale? ze mapy sa niezbalansowane kompletnie? z gry ktora jest zrobiona dla masy, byleby byla przyjemna i latwa nie zrobisz dobrej gry sieciowej do grania w ligach. zastanow sie dlaczego na pc ludzie wolą grac w ligach na pc w quake'a albo CS'a, a na xboxie w gearsy albo Halo.
Jakoś nie widzę w Polsce wielkiej ligi Halo czy Gears of War. Możesz mi pokazać gdzie w Polsce funkcjonuje tak duża liga tych gier jak liga MW2? Owszem MW2 jest przyjemna. Jednak jeśli piszesz, że jest łatwa to po raz kolejny udowadniasz iż nie grałeś w ten tytuł na poziomie najlepszych klanów w PL. No chyba, że dla ciebie taki poziom jak tam prezentują to pestka bo jesteś hiper pro gamer.
a na ps3 co jest?
Uncharted 2, Warhawk, MAG, SOCOM, Resistance, KZ2.
...moze po prostu za malo skilla? no ale czego moge wymagac od mistrza coda
Z tego co piszesz wnioskuję, że do ciebie jeszcze mi bardzo daleko. Wygląda na to iż mam do czynienia z wymiataczem w kategorii sieciowych fps'ów. Muszę zarzucić temat na forum naszego klanu. Może jak się złożymy to będzie nas stać aby zwerbować tak wybitną jednostkę jak ty paniekracy.