Cytat: Kyokushinman w Lutego 21, 2011, 12:16:17 pmDobrze, że chociaż Hiv wrócił.To ten typek co oceniał gry na konsole Sony pracując jednocześnie w Microsofcie? Ten co dał -8 drugiemu MGSowi?To super fajnie że wrócił. Przynajmniej wiadomo żeby tego ich obiektywnego pisma nawet obsranym patykiem nie tykać.
Dobrze, że chociaż Hiv wrócił.
jutro u nas premiera .... mam nadzieje ze gra da rade
Cytat: nakimushi w Lutego 21, 2011, 18:43:24 pmjutro u nas premiera .... mam nadzieje ze gra da radePremiera jest 23, no chyba ze masz jakieś dojścia do wczesniejszej kopii
Osobiście liczę na to, że Ultima będzie miała wcześniej. Jak zwykle.
To co panowie w środę spotykamy się na serwerach
Cytat: Marins w Lutego 21, 2011, 20:56:36 pmTo co panowie w środę spotykamy się na serwerach Myślisz że będziesz w stanie komfortowo pograć w dzień premiery?
edit - jednak wg oficjalnej stronki killzone to w skład edycji w steelboxie też wchodzić będą te dodatkowe profity
Cytat: punisher85 w Lutego 21, 2011, 14:54:32 pmedit - jednak wg oficjalnej stronki killzone to w skład edycji w steelboxie też wchodzić będą te dodatkowe profityMetalbox czyli EK zawiera OST, Retro Map Pack oraz dynamiczny motyw (info prosto z pudełka).
Cytat: Snake_Plissken w Lutego 22, 2011, 07:14:45 amCytat: punisher85 w Lutego 21, 2011, 14:54:32 pmedit - jednak wg oficjalnej stronki killzone to w skład edycji w steelboxie też wchodzić będą te dodatkowe profityMetalbox czyli EK zawiera OST, Retro Map Pack oraz dynamiczny motyw (info prosto z pudełka). Ciekawe czy ten motyw będzie jakis ładny
W końcu jakoś dotrwałem do premiery - nie oglądając trailerów, omijając zdjęcia, nie grając w betę multi i dema singla. Uffff, było ciężko
Jest już w Vobisie?
Cytat: Ryo w Lutego 22, 2011, 16:10:31 pmJest już w Vobisie?Wczoraj dzwoniłem i mówili ze będą mieć 23 dopiero, no chyba ze w innym miastach niż rzeszów jest inaczej.
coś ale pierwsze Gearsy
MAM SWOJA KOPIE! Czas zaczac wojne
Cytat: Lem w Lutego 22, 2011, 19:04:10 pmMAM SWOJA KOPIE! Czas zaczac wojne Bramki nie piszczały?