Nie, bo modzi nie są zgodni w jego sprawie.
Ależ jest zgoda- zgoda że nie powróci :]
Z forum to chronologicznie- najpierw poznałem VonZay'a i Concera, poszliśmy w kilka osób do afery w kraku chyba na piwo. Jeszcze kilka razy się widzieliśmy, jak chłopaki prowadzili jakieś eventy w empiku na rynku. Dołączył tez wtedy Mazzi i Taicatka. Ze dwa lata temu to może było? Tak czy siak, Mazziemu zajumał ktoś wtedy mp3, o czym poinformował na łamach extrema.
Muszę przyznać że Mazzi to naprawdę fanatyk Japonii- uczył się elegancko języka już wtedy, mnóstwo jakis programów pościąganych z jap tv, poskakaliśmy trochę na macie. Wymiatał równo.
Znowu Von i Concer trochę nieśmiali się wydawali i spokojni, ale bardzo ok ludzie.
Później to chyba z Kertem się widzieliśmy w ck browarze, ja sprawdzałem sprawdziany wtedy. Też spoko gość.
Ostatnio poznałem też Miazgę- inteligentny przedewszystkim i równy gość, choć wygląda jeszcze młodziej niż ja (a często o dowód mnie proszą jak nawet piwo kupuję).
Aha, no i widziałem Tarniaka jak śpiewa na koncercie, ale głównie wtedy tańczyłem (walca) i nie zamieniłem ani słowa ostatecznie bo czmychnął zaraz jak skończyli. Ot, drobinka taka- jedz więcej tych wegetariańskich rzeczy, bo na razie wyglądasz na solidne 60kg. Ale głos ma dobry.