Głosów w sumie: 72
Właśnie wróciłem z meczu Unibax-Unia i naprawde coś niesamowitego. Świetna atmosfera. Żużel na żywo wygląda całkiem inaczej niż w tv.PS. Damian Baliński, największy kutas leszczyński!!!!!!!
Derijckiem zajebał Tytoniowi w głowe i jeszcze sie zwija jak poj**any, zamiast podejść do Tytonia i sie zainteresować co zrobił koledze z drużyny... Wiem że mogło go boleć ale kur**, bez przesadyDerijck Tytoniowi rode knee to the head and collapses in August even as fucked up, rather than approaches to tobacco and what he did in August of interest to a teammate ... I know that could hurt him but whore, without exaggeration.
Dobry den, dobry denTu twoje forum Hello, HelloDobry den, dobry denTu twoje forum Hello, Hello
Dobry den, dobry denTu twoje radio Hello, HelloDobry den, dobry denTu twoje radio Hello, Hello
Ja nawet nei wiedzialem, ze to Enej spiewa. W sumie, to nawet nie wiedzialem, kto to Enej jest, ale sobie sprawdzilem. Fajnie, ze odniesli sukces.
Byłem 2 razy na ich koncercie u mnie w mieście, zanim jeszcze się wypromowali w polsacie
Cytat: marcin_N w Września 20, 2011, 11:00:28 amByłem 2 razy na ich koncercie u mnie w mieście, zanim jeszcze się wypromowali w polsacie I listened to Enej before they were mainstream.
Mógłby ktoś streścić czemu internet tak drze łacha z/boi się Windowsa 8?
Wiadomo już że dla nowego systemu powstaje sklep z aplikacjami i grami - Windows Store. Wiadomo też że za każdą sprzedaną aplikację, jej twórca będzie musiał firmie Microsoft oddać 30% jej wartości. To jednak nie wszystko. Najgorsze jest to, że w trakcie konferencji, przedstawiciele Microsoftu poinformowali o tym, że programiści nie będą mieli prawa sprzedawać swoich aplikacji, przeznaczonych dla interfejsu Metro, poza sklepem prowadzonym przez producenta Windowsa.
Gortrat fajnie wypadł u Kuby
Jak dla mnie Kamińska wygląda zwyczajnie, jak pierwsza lepsza laska na ulicy.