Głosów w sumie: 72
Witam.
Nie no, żartowałem z tą kasę. Jakbym tyle zarabiał to bym nie siedział na forum tylko na hawajach.
Swoją drogą moje powierzchowne 30 sekundowe śledztwo wykazało że Sylvan nawet swoje konto na PSN skasował.
No to mnie usunął ze znajomych. Smutno mi.
Ciapkas usunął konto na GO
Cytat: Wooyek w Września 26, 2011, 17:41:30 pmCiapkas usunął konto na GO Dobrze. Marnował się tu ze swoją wiedzą.
Cytat: tarniak w Września 27, 2011, 10:53:44 amCytat: Wooyek w Września 26, 2011, 17:41:30 pmCiapkas usunął konto na GO Dobrze. Marnował się tu ze swoją wiedzą.Tylko Ciapkas skasował konto, wrócił Tarniak.Przypadek? NIE SĄDZĘ.
3.32 Soul będzie to teraz wklejać jak znowu się forumowcy będą śmiać z jego zakupów.
Ktoś wygrał w lotto przypadkiem ciężkie pieniądzeOstatni raz jak go porwali widział słońceJa nie zbłądzę dla hajsu, niemądrzeJest kochać miliardy, miliony czy tysiąceŻycie jest warte więcej niż dzienna stawkaIle byś nie brał, uważaj to pułapkaGruba jak fatcap, więcej warta jest wolnośćKażda, niż klatka w szmaragdachIdę pomału, staram się unikać szambaWitam w realu, to czysta brudna prawdaNienormalna i nieprzewidywalna prawda, prawda, niepodważalna prawda
Jak się ma pojęcie o polityce na poziomie dresa to faktycznie, mądrze nawinął.