Głosów w sumie: 72
Ciekawe o co chodzi z tymi sweterkami. Im bardziej pstrokate wzory (ewentualnie im więcej ich najebane) tym wyższa ranga?
Się śmiej, ten drugi z lewej to Tomek Czajka, świetny programista, on już raczej ma bogatą przyszłość zapewnioną i śmieje się z nas
Obok niego siedzi Janne Ahonen.
Cytat: BoBaN w Listopada 01, 2011, 08:28:21 amCiekawe o co chodzi z tymi sweterkami. Im bardziej pstrokate wzory (ewentualnie im więcej ich najebane) tym wyższa ranga?Taka moda byla iles lat temu. Tak samo jak na bujny wlos na glowie czy was. Nie pamietasz?
Cytat: svonston w Listopada 01, 2011, 10:26:18 amCytat: BoBaN w Listopada 01, 2011, 08:28:21 amCiekawe o co chodzi z tymi sweterkami. Im bardziej pstrokate wzory (ewentualnie im więcej ich najebane) tym wyższa ranga?Taka moda byla iles lat temu. Tak samo jak na bujny wlos na glowie czy was. Nie pamietasz? Teraz śmiechy, a na początku lat 90. wszyscy popierdalali w takich i nikomu do śmiechu nie było.
Jedna z najbardziej wkurwiających osób w tv jakie ostatnio widziałem.
Cytat: el becetol w Listopada 02, 2011, 11:34:16 am"Jaram się że jestem taka ładna i w ogóle taka szczupła"
"Jaram się że jestem taka ładna i w ogóle taka szczupła"
Juz za 2 godzinki i 20 minutek trailer GTA5. Przygotowaliscie chusteczki i cos do nawilzenia?
Ile obstawiacie, że będzie trwał trailer?
A co jak w trejlerze będzie tylko zapowiedź... kolejnego trejlera? Data, big reveal, be with us, sratatata.Internet rozjebie na bity.