Głosów w sumie: 72
Waw nie był taki trudny na vetku. No, jedna misja z japońcami w trakcie burzy, w takich trawach, to był hardkor.Jak ktoś chce prawdziwe wyzwanie to polecam NG na master ninja.
Ej ludzie. Za tydzien w pon zloze podanie o dowod. Jak to wyglada w ogole. Moge skas wydrukowac i wypelnic?
Ja cie pie***** Normalnie przeciął mu gire na pół, ciekawe czy po takich czymś jest możliwe wrócić do piłki i czy w ogole po takim czymś lekarze są w stanie połączyć noge, przecież to pozrywane nerwy i te sprawy. Ja pie*****
Cytat: Ciapkas w Sierpnia 31, 2009, 16:21:59 pm kupiles ta laweczke, co o nia kiedys pytales w kulturystyce?
Cytat: LesiuGR w Sierpnia 31, 2009, 20:08:49 pmCytat: Ciapkas w Sierpnia 31, 2009, 16:21:59 pm kupiles ta laweczke, co o nia kiedys pytales w kulturystyce?Zaniechałem. Ja mam taki hmm... słomiany zapał, po kilku dniach bym przestał ćwiczyć, dlatego preferuję coś za co nie musze płacić, pompki, bieganie, worek(no za to musiałem ale nie tak dużo).
dobra, jak ja bym tego nie napisał, to ktoś inny by to zrobił, więc: HAHAHAHA, JESZCZE MIESIĄC WAKACJI, HUJKI
Nie wiem w co się ubrać!aahahah