Głosów w sumie: 72
to zdrajcy odeszli , stara ekipa pozostała
Cytat: windomearl w Września 10, 2009, 13:49:00 pmA ktory akademik? Router to nie problem, z kumplem sie zrzucimy na cos w miare taniego. Akademik nr 12, zaraz obok uniwersytetu. No ja już kupuję router rok : Wrzesień 10, 2009, 13:51:41 pmZapraszam, konsola jest, TV jest, 3 pady są tak więc połupiemy w co
A ktory akademik? Router to nie problem, z kumplem sie zrzucimy na cos w miare taniego.
Cytat: Ryo w Września 10, 2009, 13:53:14 pmCytat: windomearl w Września 10, 2009, 13:49:00 pmA ktory akademik? Router to nie problem, z kumplem sie zrzucimy na cos w miare taniego. Akademik nr 12, zaraz obok uniwersytetu. No ja już kupuję router rok : Wrzesień 10, 2009, 13:51:41 pmZapraszam, konsola jest, TV jest, 3 pady są tak więc połupiemy w co Najwięcej piłem w DS nr 7 - pierwszym od lasku. Dostawali tam głównie biolodzy i biotechnolodzy, ale i psychologia np. Toruńskie akademiki to mega biby i taka jest, k..., prawda! Toruń roxx!
Żal mi trochę tych, którzy idą na studia z myślą o "ciągłym" imprezowaniu. Będzie rozczarowanko
W nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce
Cytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Nawet dla samego soundracka warto wziąć tę grę.
Cytat: Ryo w Września 10, 2009, 18:27:41 pmCytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Nawet dla samego soundracka warto wziąć tę grę. O ile dobrze pamiętam to chyba pod jedną z postaci (wprawdzie bardzo epizodyczną ale jednak) głos podkłada John Cleese.
Jade Empire (2005) BioWare (as Sir Roderick Ponce von Fontlebottom the Magnificent Bastard)
Cytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Ależ oczywiście że brać. Za te niecałe 20 zł....Miałem ją na pierwszym xboxie i naprawde fajne połączenie rpg z bijatyką.
ja pie*****, ale mnie wkur**a, jak ktos napisze 15 postow pod rzad, ze odchodzi z forum, co za fejl
Jajami w czoło?
ehhh..bry chłopcy. łeb mnie napierdala chyba to kac
Cytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Normalne wydanie też jest za 19zł, gdybyś chciał mieć na półkę. Opiszcie co i jak z Tarniakiem, nie bywałem tu w wakacje i taka rewolucja?
porposił o usunięcie konta.
To troche by sie zdziwil jakby zobaczyl, ze teraz funkcjonuje normalnie...
Cytat: blancjaone w Września 11, 2009, 12:17:53 pmCytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Normalne wydanie też jest za 19zł, gdybyś chciał mieć na półkę. Opiszcie co i jak z Tarniakiem, nie bywałem tu w wakacje i taka rewolucja? Z tego co wiem to wkurzyło go działanie forum i porposił o usunięcie konta.