Głosów w sumie: 72
Cytat: windomearl w Września 11, 2009, 13:00:00 pmCytat: blancjaone w Września 11, 2009, 12:17:53 pmCytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Normalne wydanie też jest za 19zł, gdybyś chciał mieć na półkę. Opiszcie co i jak z Tarniakiem, nie bywałem tu w wakacje i taka rewolucja? Z tego co wiem to wkurzyło go działanie forum i porposił o usunięcie konta.Poważnie piszesz czy jaja sobie robisz?
Cytat: blancjaone w Września 11, 2009, 12:17:53 pmCytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Normalne wydanie też jest za 19zł, gdybyś chciał mieć na półkę. Opiszcie co i jak z Tarniakiem, nie bywałem tu w wakacje i taka rewolucja? Z tego co wiem to wkurzyło go działanie forum i porposił o usunięcie konta.
Cytat: Wojtq w Września 10, 2009, 17:12:23 pmW nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce Normalne wydanie też jest za 19zł, gdybyś chciał mieć na półkę. Opiszcie co i jak z Tarniakiem, nie bywałem tu w wakacje i taka rewolucja?
W nowym CDA widziałem Jade Empire, brać ? Chociaż nie powinienem się zastanawiać, w końcu to BioWare.Wezmę sobie po poprawce
A ja Fife 2006 za 11zł, Elite Beat Agents za 18zł, Civilization za 37zł- wszystko na DSa, stan idealny z książeczkami i innymi pierdółkami.
I tak wszyscy macie raka