Głosów w sumie: 72
Więcej szacunku, gdy się do mnie odnosisz, świeżak.
Cytat: Miazga w Kwietnia 26, 2010, 23:55:09 pmWięcej szacunku, gdy się do mnie odnosisz, świeżak.kurde...jestem tu krócej niż miazga :[
o wor zyje ja to swiezak jestem ale kutasa mam i tak ogromnego wiec nie widze powodu aby go wydłużać
Czy tylko mi i mojemu bratu dzisiaj internet jakoś dziwnie działa? Raz się strona wczytuje, raz nie jakby w ogóle jej nie było. Niezależnie od przeglądarki.
Czyli wychodzi na to że wojteq jest najwiekszą pizdą na forum.
A na czacie zero. Wór iz bak!
Kim był Sylvan Mały ?
Cytat: Patosław w Kwietnia 28, 2010, 16:21:06 pmKim był Sylvan Mały ?Mamy swoją teorię, ale ponieważ nie jest ona w 100% pewna, to lepiej nie rozgłaszać.Dlatego w tej chwili mozna powiedzieć, że to po prostu ktoś, kto chciał zrobić Sylvanowi na zlość.
Cytat: Mr_Zombie w Kwietnia 28, 2010, 15:42:30 pmCytat: Patosław w Kwietnia 28, 2010, 16:21:06 pmKim był Sylvan Mały ?Mamy swoją teorię, ale ponieważ nie jest ona w 100% pewna, to lepiej nie rozgłaszać.Dlatego w tej chwili mozna powiedzieć, że to po prostu ktoś, kto chciał zrobić Sylvanowi na zlość.Lupi?Ja mam inne pytanie. Kto to jest "Odpowiedz na pytanie"?
Wiadomo w ogóle od kiedy są liczone te dni zalogowania? Bo nie sądzę, żebym od 2003 roku miał też tylko stówkę