Głosów w sumie: 72
i`m in
Wiesz lepsze to, niż brak umiejętności ogarnięcia więcej niż 2 linijek tekstu...
Dzien dobry tak wogole.(hehe musial sprawdzic w google jak to sie pisze, razem czy osobno co by byka z rana nie strzelic )
Cytat: LoNdEk w Sierpnia 15, 2010, 09:01:29 amDzien dobry tak wogole.(hehe musial sprawdzic w google jak to sie pisze, razem czy osobno co by byka z rana nie strzelic )No i kur** strzeliłeś. Żegnam!
Co to za gość? Nie pojmuję całej akcji.
kur** niestety! Wchodzę TU i muszę posty opóźnionych imigrantów i innych przychlastów czytać
Nie! Są wspaniałe!
Wybrałeś rżnięcie w dupę. Proste, nie?
Trzeba jednak zauważyć że cień idealnie pada na oczy tak jak by nasz model naprawdę nosił czapkę!
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 15, 2010, 11:17:07 amTrzeba jednak zauważyć że cień idealnie pada na oczy tak jak by nasz model naprawdę nosił czapkę!To już wyższa szkoła fotoszopa. Szacunek.
Ja to wiem Solidzie. To był taki żarcik.
Dwa ciule
Cytat: BoBaN w Sierpnia 15, 2010, 11:26:03 amJa to wiem Solidzie. To był taki żarcik.
Cytat: windomearl w Sierpnia 15, 2010, 11:43:15 amCytat: BoBaN w Sierpnia 15, 2010, 11:26:03 amJa to wiem Solidzie. To był taki żarcik. Możesz powiedzieć o co ci chodzi tym razem, że wklejasz jakiegoś fiuta?