Głosów w sumie: 72
Cytat: Tomasz w Listopada 02, 2010, 21:07:09 pmNajlepszy jest kebab z baraniny Prawda jest w tym poście.
Najlepszy jest kebab z baraniny
Cytat: Kert w Listopada 03, 2010, 23:50:05 pmIstnieje jakiś ukryty powód, dla którego cena RDR poleciała na pysk? R* to nie Sony, żeby tak szybko się zniżyła. Ciekawe. Gra początkowo nie do dostania, forumowe przeklinanie na brak dostępności, zaporowa cena podbijana dodatkowo na aukcjach. Wchodzę sobie z ciekawości na gazetkę MM a tam RDR w cenie 159 zł. Prawie stówka taniej niż na starcie. Myślałem, że będzie podobnie jak z GTAIV. I jak z czystym sumieniem można sobie pozwolić na kolekcjonowanie premierowych tytułów...Dobrze się czujesz? Minęło w ch** czasu od premiery i to był wręcz ewenement, że cena nie spadła o ani złotówkę aż do teraz, kiedy zapowiedź dodatku na płycie zapewne ją obniżyła.
Istnieje jakiś ukryty powód, dla którego cena RDR poleciała na pysk? R* to nie Sony, żeby tak szybko się zniżyła. Ciekawe. Gra początkowo nie do dostania, forumowe przeklinanie na brak dostępności, zaporowa cena podbijana dodatkowo na aukcjach. Wchodzę sobie z ciekawości na gazetkę MM a tam RDR w cenie 159 zł. Prawie stówka taniej niż na starcie. Myślałem, że będzie podobnie jak z GTAIV. I jak z czystym sumieniem można sobie pozwolić na kolekcjonowanie premierowych tytułów...
Gra wyszła w maju, a składając preorder w Ultimie zapłaciłem 189 złotych (199 - 5% zniżki). Teraz kupiłem za 151 Enslaved - grę, od premiery której nie minął miesiąc. Nie sądzę, żeby cena Red Dead Redemption jakoś szczególnie spadła. Po pół roku od premiery gry nie mają prawa kosztować więcej.
Czuję się nienajgorzej. Zauważam po prostu ten kontrast - po cyrkach jakie miały miejsce po premierze, cena w MM i gra zalegająca na półkach. Może w końcu się skuszę, bo GUN bardzo mi się podobał, a RDR zdaje się być o wiele lepsze.
Ściany boczne to trójkąty równoboczne czyli podstawa ostrosłupa to kwadrat -> kąt między ścianami bocznymi to 90 stopni??Jestem humanistą więc powyższy wywód może byc obarczony jakiś oczywistym błędem
Tyś blondyn jest, twoja aryjska aparycja powinna ci sama ściągać ładne azjatki do łóżka.Te, a powiedz mniej więcej jak to z tymi skorpionami. Da się to porównać do jakiegoś "polskiego" dania, nie wiem, jakiejś świni, kury, kartofli, czy jednak smak zupełnie spoza kanonu?
Mogli by mi oprawe na ślubie robić. Ten duży by na bramce stał.
Kadra Wybrzeża Kości Słoniowej na mecz z Polską: Bramkarze: Daniel Yeboah (ASEC Abidżan), Gerard Gnanhouan (Vannes OC, Francja).Obrońcy: Siaka Tiene (PSG, Francja), Kolo Toure (Manchester City, Anglia), Souleymane Bamba (Hibernian, Szkocja), Didier Zokora (FC Sevilla, Hiszpania), Angoua Brou Benjamin (Valenciennes, Francja), Guy Demel (Hamburg, Niemcy)Pomocnicy: Yaya Toure (Manchester City, Anglia), Emerse Fae (OGC Nice, Francja), Emmanuel Eboue (Arsenal, Anglia), Tiote Cheick (Newcastle, Anglia), Romaric (FC Sevilla, Hiszpania), Arthur Boka (VfB Stuttgart, Niemcy).Napastnicy: Didier Drogba (Chelsea Londyn, Anglia), Gervinho (Lille, Francja), Seydou Doumbia (CSKA Moskwa, Rosja), Salomon Kalou (Chelsea Londyn, Anglia), Kader Keita (Al-Sadd, Katar), Wilfried Bony (Sparta Praga, Czechy).
Suchar czy nie suchar ? (polecam w HD)
To jest beka czy na poważnie, bo nie wiem który diss zastosować?
Jest ktoś z forum z Torunia teraz w tym pięknym mieście? Tak się składa, że właśnie w nim przebywam, wiec można się umowić na jakieś wieczorne piwko na Rynku
gazetą go jebnij! miód/ marmoladę ci podkrada!
Już wróciłem z Torunia. Super miasto, bardzo Wam zazdroszczę starówki, spokojnie może konkurować z krakowską, odstawiając w tyle wiele innych polskich miast (Warszawa, Zamość czy Lublin)!