Głosów w sumie: 72
a jak się wrzuca do niej dodatkowo ser na parówce to podwójnie
hehe kumpel ma taką samą alfę. Nawet nieźle popierdala, ale wraz z każdym tygodniem sypie się coś nowego.
Nie znalazłem odpowiedniego tematu to filmik wrzucam do wora, fajny zrzut.
Hehe w jednym z dziesięciu padło pytanie, banalne, ale związane z wiedźminem 2
W 1 z 10 było o autorze książek na podstawie których wychodzi 2 część gry w maju bodajże.Wiadomość scalona: Lutego 21, 2011, 17:48:18 pmTo pytanie nie było takie chyba Ohtar, a było treści jakiego oręża używa artedmida i między innymi był łuk.
W 1 z 10 było o autorze książek na podstawie których wychodzi 2 część gry w maju bodajże.
Przed potopem był nad Ziemią protekcyjny baldachim z pary wodnej, który chronił Ziemię przed promieniowaniem. Gdy po potopie Nefilimowie i Gady próbowali wrócić na powierzchnię Ziemi zdali sobie sprawę, że z powodu utraconej korony nad Ziemią wyższe poziomy promieniowania były dla nich niebezpieczne. Musieli więc pozostać w Ziemi do końca życia. Do dzisiaj wychodzą ze swoich kryjówek pod osłoną nocy.
Gad, reptilian, chukara, drako ... co my ludzie naprawdę o nich wiemy? Czy naprawdę żyją wewnątrz naszej Ziemi, czy są pozaziemskimi gatunkami?Tak czy owak, wszystko wskazuje na to, że są to bardzo wysoko rozwinięte gatunki, niektóre są nawet zdolne kontrolować czas i międzywymiarową przestrzeń. Potrafią kontrolować umysł człowieka, a najbardziej im zależy, aby w nas pobudzić uczucie strachu. Nasza adrenalina to dla nich wspaniały cukierek, to nawet więcej, niż dla człowieka narkotyk. W chwili kiedy czujemy strach, ciągłe lęki, obawy, nienawiść, a nawet nieokiełzaną namiętność, zasilają się naszą adrenaliną wnikającą do komórek naszego ciała i pożerają zasoby naszej energii.
Zajebałem bratu tuner od wieży, żeby nie mógł słuchać muzy. To pierwsza część planu odzyskania pieniędzy za odszkodowanie z poczty. Druga część, to oddanie staruszkowi mojego drugiego kompa i instalacja na nim linuxa. Gry już nie pójdą. Musze tylko jeszcze jakiś sposób znaleźć, żeby nie mógł ściągać gówna z torrentów. Pewnie skończy się na tym, że będę musiał robić okazjonalne czystki.
Pani Basia z ankiety (kimkolwiek by nie była).