Głosów w sumie: 72
Przez tego buldoga już chyba tutaj nie wchodzi Albo w sumie nie wiem dlaczego, pewnie czyta nas ciągle, stąd się nie da uciec.
On w pewnym momencie w ogóle zniknął z Internetów. Obstawiam, że dał po kablach i po robocie.
[ * ]
Cytat: cappo w Czerwca 27, 2010, 23:27:41 pmCytat: Mikes w Czerwca 27, 2010, 23:15:14 pmTa strona to jakiś ponury żartStrony, na których są jakieś roznegliżowane emo dziewczynki i inne świecące do aparatu dupami i cyckami lafiryndy to jest żart <ok>Jasne, lepiej wrzucać pasztety albo pierwsze lepsze laski z ulicy.To jest internet dude.
Cytat: Mikes w Czerwca 27, 2010, 23:15:14 pmTa strona to jakiś ponury żartStrony, na których są jakieś roznegliżowane emo dziewczynki i inne świecące do aparatu dupami i cyckami lafiryndy to jest żart <ok>
Ta strona to jakiś ponury żart
ok
Cytat: Patosław w Czerwca 15, 2011, 11:09:53 amok Czy ta długowłosa osoba która dodała mnie do znajomych na fejsiku to Ty? ;>Wiadomość scalona: [time]Czerwiec 15, 2011, 11:13:25 am[/time]Cytat: el becetol w Czerwca 15, 2011, 11:06:05 amŚwietne, plus.
Trza by może looknąć na jego bloga. Z A do B? Jak to było?
W USA na wakacjach.
Wydrukowałem CV i jadę szukać roboty, trzymać za mnie kciuki
W ultimie kupiłem za 130 zeta Street Fightera (3ds) który był wypożyczony do recenzji neoplusowi. Jest lansik?