Głosów w sumie: 72
Chciałby ktoś kupić coś z tych crapów zanim wyjebie to na allegro?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)- Motorstorm: Pacific Rift- Killzone 2 - MW2- FIFA10- GTA4- SOCOM: Confrontation- F1 2010- Burnout Paradise- SF4- Far Cry 2- Ratchet and Clank: ToD- Uncharted 2- MGS4- Top Spin 4- Batman: AC- Everybody's Golf: World Tour- LBP- Formula One: Championship Edition- Uncharted: Drake Fortune- Dirt 2- GoW Collection- Batman: AA- SSF4- Uncharted 3- Heavy Rain- MW3
Batman AA
Ano, ale chcę kupić, tylko nieplatynę.
Cytat: Wooyek w Kwietnia 16, 2012, 15:23:52 pmChciałby ktoś kupić coś z tych crapów zanim wyjebie to na allegro?Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)- Motorstorm: Pacific Rift- Killzone 2 - MW2- FIFA10- GTA4- SOCOM: Confrontation- F1 2010- Burnout Paradise- SF4- Far Cry 2- Ratchet and Clank: ToD- Uncharted 2- MGS4- Top Spin 4- Batman: AC- Everybody's Golf: World Tour- LBP- Formula One: Championship Edition- Uncharted: Drake Fortune- Dirt 2- GoW Collection- Batman: AA- SSF4- Uncharted 3- Heavy Rain- MW3Batman AA i Burnout Paradise są Platynami?
Kupuj, fazowo się gra przez sieć, sam od 2 dni kończę gre została mi złota licencja do zdobycia.
Cytat: maly_pinki w Kwietnia 17, 2012, 13:28:03 pmKupuj, fazowo się gra przez sieć, sam od 2 dni kończę gre została mi złota licencja do zdobycia.Mam go też za darmo z PS+, ale sejw z pudełkowej gry nie jest kompatybilny z wersją z PSN.
Jezeli sie na redtube jezdzi 400 konnym autem i podcina gardla to tak
Film, w ktorym bede gral pojawi sie na Blu Ray tego lata. Skrypt juz dostalem. Czas uczyc sie na pamiec
Niech teraz ktos zagłosuje na Tuska to osobiscie przyjadę do niego koparką, wykpoie mu dołek i zakopie ten durny łeb
Cytat: Tomasz w Kwietnia 17, 2012, 20:23:14 pmNiech teraz ktos zagłosuje na Tuska to osobiscie przyjadę do niego koparką, wykpoie mu dołek i zakopie ten durny łebWow, stopniowo odkrywasz Internet. Oby tak dalej a dojedziesz do kwietnia 2012.
Cytat: Tango w Kwietnia 17, 2012, 06:11:35 amJezeli sie na redtube jezdzi 400 konnym autem i podcina gardla to tak Cytat: Tango w Kwietnia 17, 2012, 01:38:59 amFilm, w ktorym bede gral pojawi sie na Blu Ray tego lata. Skrypt juz dostalem. Czas uczyc sie na pamiec Faktycznie, jest się czego uczyć.
Tango, a co Ty kaskaderem jesteś?
Film "straight to Blu-ray/DVD" czy będzie w kinach?
ZAMYKAM?
Po prostu lubie powspominać, a i widać jak uważasz co piszesz, filmik nawiązuje do przemarszu z 11.11.2012 ale twoja łepetyna ma na celu tylko dojebanie sie do mnie.
Ktoś ma doświadczenie z landem o nazwie Australia. Rozważam wyjazd w ten teren na stałe, także jeśli ktoś choć liznął tego kawałka ziemii, chętnie wysłucham co ma do powiedzenia.