Głosów w sumie: 72
Wejścia ma jak Sylwia, pół forum zaspamowane.
Nawet nie kryje się z tym, że przyszedł dla siania SPAMU.
To Sylvan. Nikt nie chce Shifta 2 nawet za free, oprócz niego.
nikt nie spi, kazdy w robie
Ja mam od dziś wolne, aż do środy w przyszłym tygodniu.
Cos mi tutaj smierdzi sylvanem...
Winda a to nie ty pisales, ze juz masz robote?
Cytat: Wooyek w Kwietnia 26, 2012, 09:56:52 amJa mam od dziś wolne, aż do środy w przyszłym tygodniu. Ja wziąłem 3 dni uropu i mam 9 dni wolnego. Od jutra do 7 maja free
Cytat: svonston w Kwietnia 26, 2012, 09:57:57 amWinda a to nie ty pisales, ze juz masz robote? Pisałem, ale dostałem ciekawą propozycje, to ide na rozmowe.
Ale w jako admin jakiejs sieci mial robic windomeg
Cytat: windomearl w Kwietnia 26, 2012, 09:59:25 amCytat: svonston w Kwietnia 26, 2012, 09:57:57 amWinda a to nie ty pisales, ze juz masz robote? Pisałem, ale dostałem ciekawą propozycje, to ide na rozmowe.Cos ty nawypisywal w tym cv, ze cie tak bierom na rozmowy.
Nie admin, tylko operator, czyli prawie jak murzyn na infolinii, tylko, ze jednak troche sie musze znac ;p
Ja tak nie moge i jedynie bede mial wolne 1, 2, 3 maja :- /
"Pracowałem przy The Witcher 2"
Cytat: Ryo w Kwietnia 26, 2012, 09:58:44 amCytat: Wooyek w Kwietnia 26, 2012, 09:56:52 amJa mam od dziś wolne, aż do środy w przyszłym tygodniu. Ja wziąłem 3 dni uropu i mam 9 dni wolnego. Od jutra do 7 maja free To dobrze, będziesz miał kiedy grać w Batmana.
Kupujecie Diablo 3 na premierke?
Połowa tych gier będzie na półce leżeć i czekać na lepsze czasy.
Jedyneczkę nawet przeszedłem X razy na PSXie
To tan save całą memorkę zajmował, nie?
Ja wziąłem 3 dni uropu i mam 9 dni wolnego. Od jutra do 7 maja free
http://www.lansik.pl/28348/mucha-pokazuje-bardzo-zgrabne-nogi-zdjecia/Byscie (w nogi)?
Panowie, jeszcze 440 stron do 1000, dajemy!