Głosów w sumie: 72
Ja mam problem przybrac na wadze, a wy tutaj o jakis kaldunach od bronxow...
Cytat: svonston w Czerwca 26, 2012, 21:37:08 pmJa mam problem przybrac na wadze, a wy tutaj o jakis kaldunach od bronxow... wpie**alaj 2500+ kalorii to Cie rozjebie.
Na bezrobociu bym pewno schudl, bo jestem len, a nie byloby mnie wtedy stac na stolowanie sie na miescie tak czesto, jak teraz.
ja też muszę sie ogarnąć bo ostatnio przytyłem i się wkur**am. Mam nawet karnet dzięki któremu mogę chodzić na siłkę codziennie po ile chce, ale i tak kur** nie ruszam grubej dupy.
Cytat: Soul hunter 16 w Czerwca 26, 2012, 21:47:06 pmja też muszę sie ogarnąć bo ostatnio przytyłem i się wkur**am. Mam nawet karnet dzięki któremu mogę chodzić na siłkę codziennie po ile chce, ale i tak kur** nie ruszam grubej dupy.Siłkę sobie zostaw na jesień/zimę. Teraz się nakurwia sporty na świeżym powietrzu. Najlepiej bieganie albo rower.
Na chuj to do wora wrzucasz?
Mniej Zrec. Dosc popularna u starszych pan.
Cytat: svonston w Czerwca 26, 2012, 21:57:46 pmMniej Zrec. Dosc popularna u starszych pan.Aaa... to prawie jak moja żp.
Ja zacząłem od A6W, ale nie dałem rady do końca. Wymiękłem bodaj na 35 dniu.
Cytat: tarniak w Czerwca 26, 2012, 21:41:27 pmCytat: svonston w Czerwca 26, 2012, 21:37:08 pmJa mam problem przybrac na wadze, a wy tutaj o jakis kaldunach od bronxow... wpie**alaj 2500+ kalorii to Cie rozjebie.Jem na spokojnie tyle kalorii.