Głosów w sumie: 72
Cześć wszystkim obecnym i aktywnie wypowiadającym się na forum GameOnly.
Płatki owsiane już wjebane, lamusy?
Chcemy więcej
Nie fikaj tylko drukuj:http://www.kfd.pl/dieta-na-redukcje-177269.html
Człowiek stwierdza oczywistą oczywistość a jednak demotywuje mnie to.
Co wiedziales?
I tak trafi sie kilku ****** którze powierzą ze PO jest zajebiste, bo przeciez budują
Że spuściłem z mojego żydowskiego gniazda os żołnierza, który partyzantką wjechał w jego szyję.
I tak trafi się kilku ****** którzy powiedzą, że za innych rządów było lepiej.
Cytat: Kert w Czerwca 27, 2012, 16:39:31 pmŻe spuściłem z mojego żydowskiego gniazda os żołnierza, który partyzantką wjechał w jego szyję.Brzmi jak metaforyczny opis gejowskiego spustu w usta.
Cytat: BoBaN w Czerwca 27, 2012, 16:41:12 pmI tak trafi się kilku ****** którzy powiedzą, że za innych rządów było lepiej. To akurat fakt.
Cytat: maly_pinki w Czerwca 27, 2012, 15:57:07 pmCzłowiek stwierdza oczywistą oczywistość a jednak demotywuje mnie to. Najpierw autor robi przelicznik 1:1 przy cenach towarów, a potem nagle wyskakuje z przelicznikiem przy zarobkach. No ale wiadomka, zestawienie liczby trzycyfrowej z czterocyfrową robi większe wrażenie.
Cytat: Kert w Czerwca 27, 2012, 16:32:24 pmCytat: maly_pinki w Czerwca 27, 2012, 15:57:07 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Człowiek stwierdza oczywistą oczywistość a jednak demotywuje mnie to. Najpierw autor robi przelicznik 1:1 przy cenach towarów, a potem nagle wyskakuje z przelicznikiem przy zarobkach. No ale wiadomka, zestawienie liczby trzycyfrowej z czterocyfrową robi większe wrażenie.Na początku niczego nie przelicza tylko PLN zamienił na euro.
Cytat: maly_pinki w Czerwca 27, 2012, 15:57:07 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Człowiek stwierdza oczywistą oczywistość a jednak demotywuje mnie to. Najpierw autor robi przelicznik 1:1 przy cenach towarów, a potem nagle wyskakuje z przelicznikiem przy zarobkach. No ale wiadomka, zestawienie liczby trzycyfrowej z czterocyfrową robi większe wrażenie.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Człowiek stwierdza oczywistą oczywistość a jednak demotywuje mnie to.