Calm masz wersje Extend?
Ja w zeszłym roku kupiłem zwykłego continuum shift, a kilka dni temu wyłapałem na allegro extend za 60zł. Ogólnie to z tego co widziałem, to nówki chodzą za jakieś 80zł.
Jak sie odnajdujesz w gierce?
Na razie wszystko jest ciągle za szybkie:P w przeciwieństwie do SF, który teraz mi się wydaje wolny:D. Sam system bardzo rozbudowany, sporo opcji defensywnych (bursty, countery, bariery itp). Nie spotkałem się na razie z 3 frejmowym linkiem i wydaje mi się, że łączenie ciosów w komba jest ciut łatwiejsze niż w sf, ale z drugiej strony komba mogą być baaaardzo długie, co wymaga precyzji, a do tego jeszcze dochodzą dodatkowe opcje łączenia ciosów, jak np. rapid cancel, łączenie dashem (troszkę podobne do fadc) czy łączenia, które wchodzą tylko przy ciosie na counterze. Do tego dochodzą jeszcze specjalne zdolności danej postaci i można się zakręcić jak tampon w ...

A sama gra w dużym stopniu podoba mi się (i tu mnie pewnie Patosław pojedzie:p) za anime design, fabułę i ogólnie klimat. Na pewno spędzę przy niej sporo czasu, ale czekam też na Tekkena, który na ten moment ma u mnie priorytet