Cytat: BoBaN w Czerwca 15, 2010, 13:39:03 pmCzyli tak jak na wojnie. Zależy kto co lubi. Ja wolę takie podejście do tematu jakie pokazuje MW2 kiedy gram padem. Jak gram myszką i mam w pizdu lepszą precyzje to jasne, że też lubię pograć w typowo hardcorowe FPS'y gdzie trzeba nieco się napocić przy pojedynkach oko w oko. Na konsoli wolę grać w strzelanki, które uderzają w stronę realizmu. Mogłeś nie owijać w bawełnę tylko napisać, że twój skill to dość wstydliwa sprawa A tak na serio, mam nadzieję, że kolejnym tytułem Bungie będzie fps, to posiadacze PS3 wreszcie posmakują multiplayera ocierającego się o doskonałość
Czyli tak jak na wojnie. Zależy kto co lubi. Ja wolę takie podejście do tematu jakie pokazuje MW2 kiedy gram padem. Jak gram myszką i mam w pizdu lepszą precyzje to jasne, że też lubię pograć w typowo hardcorowe FPS'y gdzie trzeba nieco się napocić przy pojedynkach oko w oko. Na konsoli wolę grać w strzelanki, które uderzają w stronę realizmu.
Cytat: Ryo w Czerwca 15, 2010, 13:54:40 pmCytat: BoBaN w Czerwca 15, 2010, 14:52:35 pmNawet nie wiedziałem, że są jakieś nowe mapy do tego.Stare mapy w nowych trybach.Uhuhu to po ch**u map pack.
Cytat: BoBaN w Czerwca 15, 2010, 14:52:35 pmNawet nie wiedziałem, że są jakieś nowe mapy do tego.Stare mapy w nowych trybach.
Nawet nie wiedziałem, że są jakieś nowe mapy do tego.
Ogólnie zajefajnie się przedstawia nowy MOH, ale......ale to jest kalka Battlefielda i COD-a.
Cytat: BoBaN w Czerwca 15, 2010, 13:56:21 pmCytat: Ryo w Czerwca 15, 2010, 13:54:40 pmCytat: BoBaN w Czerwca 15, 2010, 14:52:35 pmNawet nie wiedziałem, że są jakieś nowe mapy do tego.Stare mapy w nowych trybach.Uhuhu to po ch**u map pack. przynajmniej za darmo a nie za 50zł..
Beta 17 dla tych co biorą preorder i mają VIPBeta 21 tego miesiąca dla wszystkich, ale w sensie wszystkich tych co preorder kupią ?
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 15, 2010, 14:10:14 pmCytat: BoBaN w Czerwca 15, 2010, 13:56:21 pmCytat: Ryo w Czerwca 15, 2010, 13:54:40 pmCytat: BoBaN w Czerwca 15, 2010, 14:52:35 pmNawet nie wiedziałem, że są jakieś nowe mapy do tego.Stare mapy w nowych trybach.Uhuhu to po ch**u map pack. przynajmniej za darmo a nie za 50zł..Szkoda żeby jeszcze kase za to wołali.
Cytat: Moldar w Czerwca 15, 2010, 15:07:15 pmBeta 17 dla tych co biorą preorder i mają VIPBeta 21 tego miesiąca dla wszystkich, ale w sensie wszystkich tych co preorder kupią ?Na to wychodzi.17 - jak masz VIP i preorder21 - preorderWysłali Ci już kod po złożeniu preordera?
Ultima, ps3site, tam mają, ultima chce przedpłatę aby otrzymać kod, z ps3site nic nie mówią o tym, termin otrzymania kodu jakoś właśnie 17Pożycz od kogoś BF na 5 minut, zarejestruj Vip code i oddaj, ważne aby był zarejestrowany na twoje konto EA
A czego oczekujesz abyś odszedł od CODa jeśli można wiedzieć ?
Tak i ważne abyś w gunclub logował się poprzez konto EA gdzie masz BC2 zarejestrowane.
Ooo dostałem info, że już jutro będę miał kod do bety. Smile
No to ty skąd brałeś ?
ok, ja z kolei mam klucz ^^gram.pl już rozdawają, z ps3site zrezygnuje, z gram biorę za 183 zł grę, odbiór osobisty, więc bardzo tanio
Ej, a mogę złożyć pre-order, dostać kod i zrezygnować z pre-ordera?
z ps3site zrezygnuje
możecie się zalogować do tego gunclubu EA? bo ja za cholerę nie mogę
a sam Vip mam jedynie odblokowaną jakąś specjalną snajperkę do MoH gdy tytuł wyjdzie pod koniec roku:P
MW2 ma mapki idealnie pomyślane.
Skąd to wiesz?
Spoko, nie szukaj. Myślałem, że już betę dorwałeś.
Naprawdę boję sie, że MoH będzie zbyt podobny do BC2 bo to skreśli ten tytuł z pretendowania do króla multi.
EA has just announced that it is to delay the Xbox 360 version of it's upcoming Medal of Honor beta.Speaking on the Official Medal of Honor blog, EA staffer Matt Pruitt said,"We are extremely disappointed about this, but want to assure you that we are dedicated and determined to delivering all of you this awesome multiplayer experience as soon as possible."Now due to start next week, the Beta, as expected, will be extended due to such factors.