skad on może wiedzieć jakie będzie multi w K3
Po pierwsze trochę kultury koleś - nie mówi się o kimś, przy kimś w trzeciej osobie.
Co do mojej domniemanej niewiedzy. Po pierwsze czytam wrażenia z bety. Po drugie - w KZ2 multi grałem naprawdę dużo, w miarę ogarniałem tą grę, grałem też ligę i potrafię sobie wyobrazić jakie skutki w gameplayu mogą wywołać wszystkie nowinki, które GG proponuje w trzeciej części. Tak więc gdy słyszę, że będzie jeszcze więcej botów od razu przypominam sobie czasy Killzone 2 (po którymś tam patchu), gdy razem z kumplami wkurwialiśmy się na to, że w grze multi
PLAYEROWEJ zamiast z ludźmi napierdalasz się z botami. To samo tyczy się inżyniera i kosiarki. Koleś, który mógł stawiać najbardziej śmiercionośne boty w całej grze (kto się wkurzał na headshoty z działek ręka do góry) dostaje teraz broń na długi dystans (dodajmy, że był to najbardziej przegięty karabin w Killzone 2). Aha - prawdopodobnie zyska jeszcze umiejętność szybszego wzywania tych gówien i będzie sobie mógł założyć lepszy armor. Naprawdę jeśli dla ciebie dalej wszystko jest ok to współczuję.
to ze zrobili bardziej precyzyjne sterowanie to zle?
Źle, bo to jest zrównywanie graczy lepszych (tych którzy ze sterowaniem sobie radzili, mało tego - potrafili to wykorzystać) i gorszych (którzy płakali na forum Killzone 2, że trafić sobie nie mogą) do jednego poziomu. Ludzie narzekają, że gry są coraz krótsze i łatwiejsze, wspominają dawne czasy hardcorowych gier. A póżniej odpalają multi kz2, dostają po dupie i lecą na forum, prosząc o łatwiejsze sterowanie.
Takie czasy.
albo to ze szybciej sie przeładuje broń?
Krótko - źle bo każdy będzie teraz strzelał na pałę.