A z czym masz problem w 1 części?
challange (kurde nigdy nie wiem jak się to słowo pisze, a nauczyć też mi się nie chce) z obijaniem ryja. Sewer Bat Extreme, Shock and Awe Extreme i ostatni (coś tam z Jungle też Extreme--ale myślę że to z tych 3 najłatwiejsze).
Co do 1 i ostatniego, to jestem niemal pewny, że nie są zbyt trudne. Ale ten środkowy(to jest taki co trzeba zmieścić się w czasie tak?), to jest akurat bardzo trudny - też się z nim męczyłem. I jedyna rada, to kiedy tylko się da używać r2 + /\(ground takedown o ile się nie mylę), żeby szybciej wykończyć przeciwników(nie można się bawić, bo skończy się czas). I też przydają się te specjalne wykończenia po którymś tam z rzędu trafieniu(rzut i też chyba jakiś takedown).
W pozostałych, to po prostu często trzeba dusić X, żeby przeskakiwać nad przeciwnikami(combo wtedy nie spada), i uderzać wtedy, kiedy jest pewne trafienie. A i jeszcze się przydaje robić combosa złożonego z wszystkich ciosów - masę punktów idzie za to dostać.
Żeby już tak nie robić całkowitego off topa, to trailer AA2 bardzo mi się podobał. Klimat aż wylewa się z ekranu. Mam nadzieję, że dwójka będzie jeszcze lepsza od rewelacyjnej jedynki, i dadzą nam pojeździć batmobilem.