Szukał tv za kilkanaście tysięcy, a kupił bieda-model dla plebsu. Jestem rozczarowany.
Klosz miał rację, ty się kompletnie na tv nie znasz. Na forumku jesteś chyba tylko po to, by chwalić PS4, wiesz, coś w deseń "Nie grałem w Bloodborne, ani w DkS III, ale ten pierwszy jest tylko na PS4, zatem choć nie mam pojęcia o serii, napiszę kilka razy w temacie DkS III, że Krwiste lepsze, bo mają lepszą animację strzelania z łuku". Już nawet spokojny, rzadko pojawiający sie kun zwrócił ci ostatnio uwagę,
Jakbyś czytał uważnie temat o tv, a nie atakował wszystkich bezpodstawnie, to wiedziałbyś co nieco. Klosz nawet linki do tv, które miałem na oku wysłał. Był to AS800 (5400zł) referencyjny model fHD, ale pozostały w kraju 4 sztuki, wystawowe. AX900 (9600zł) odpadł przez problemy z ekranem i IL. CX800 (8400zł) jest nieco leszy, ale nie oferuje nieco wyższej ceny, tylko jest kilka tys. droższy. Zatem jeżeli ktoś się zna, raczej nie dołoży tyle za lepszą rozdzielczość dynamiczną i nie chodzi tutaj o ilość niebieskich papierków, a o zdrowy rozsądek. Tak jesteś niechęcią do mnie zaślepiony, że nawet cen ci się wyguglowac nie chciało, albo wystarczyło czytać posty różnych osób w odpowiednim dziale.
CX700 to świetny model, a stosunek jakość cena, bije na głowe te twoje omemy za kilkanaście tys. już nawet nie wspominam jaki jest sens kupić tv z horrendarnie zawyżoną ceną, która w ciągu kwartału potrafi stopnieć o pięć tys zł.
Takimi maślanymi oczyma patrzysz na takie tv a sam piszesz:
Sprawdziłem z ciekawości tego AX900 - wyraźny banding i input lag 84 ms w tv za kilkanaście tysięcy Serio?