Prawdziwy pr0 nie potrzebuje kasku do zapier**lania 120km/h.Poza tym, na tych nartach Wooyek nie będzie bił rekordów prędkości Nie od tego są one.
Wooyek nie chce headshot'a dostać.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Tyle ich zebrał w MW2, że ma dość.
ps: szukam jakieś dobrej duszy co ma niepiracone psp z orginalną grą i dostępem do wifi .
Ludzie na wiosce już się pewno z Ciebie śmieją że kupuje kierownice do telewizora
Jedno jest pewne. Stelaż pod kierownice na 100% masz zajebiście stabilny.
Johny ta kierownica jest skórzana.
Cytat: BoBaN w Stycznia 29, 2010, 11:20:31 amJohny ta kierownica jest skórzana. Poważnie? DFP też?
Ja również wczoraj zakupiłem PS3 Slim. Teraz nareszcie będę mógł bywać na PSN regularnie, a nie tak jak wcześniej, że kilka dni grałem, a potem przerwa miesiąc
Dlatego wysłałem Ci ponownego invite'a
Cytat: juve26 w Stycznia 30, 2010, 20:38:31 pmDlatego wysłałem Ci ponownego invite'a tylko sobie poczekasz na odbiór, mi padła konsola
Cytat: Solid Snake 1989 w Stycznia 30, 2010, 20:43:29 pmCytat: juve26 w Stycznia 30, 2010, 20:38:31 pmDlatego wysłałem Ci ponownego invite'a tylko sobie poczekasz na odbiór, mi padła konsolaa co się stało?