0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Master_666 w Maja 31, 2011, 22:10:37 pmFOTO, albo nie uwierzę. Już wręczyłem
FOTO, albo nie uwierzę.
Cytat: Tomasz w Maja 31, 2011, 22:12:15 pmCytat: Master_666 w Maja 31, 2011, 22:10:37 pmFOTO, albo nie uwierzę. Już wręczyłem Dzień dziecka jest jutro.
Nie podałeś marki i ceny.
Cytat: maly_pinki w Maja 31, 2011, 21:30:25 pmOd 4 lat nie mieszkam na osiedlu ale dobra, jak chcecie.Chyba moja sprawa jak chodzę ubrany, podobały mi się 2 koszulki to kupiłem, bez żadnej filozofii którą Wy dorabiacie.Koszulka czarna w kratę z małym napisem prosto, gdzie tu mega lans?Zdecydowanie coś się z Tobą dzieje...
Od 4 lat nie mieszkam na osiedlu ale dobra, jak chcecie.Chyba moja sprawa jak chodzę ubrany, podobały mi się 2 koszulki to kupiłem, bez żadnej filozofii którą Wy dorabiacie.Koszulka czarna w kratę z małym napisem prosto, gdzie tu mega lans?
CZEMU JESZCZE NIKT NIE SKOMENTOWAŁ MOJEGO LETNIEGO FITU?
Cytat: marcin_N w Maja 31, 2011, 22:22:36 pmCZEMU JESZCZE NIKT NIE SKOMENTOWAŁ MOJEGO LETNIEGO FITU?jest ch**owy
Coś na lato trzeba było kupić.
ja chcę sobie kupić jakieś krótkie BIAŁE spodnie i może różowego tshirta, żeby jak pedał wyglądać. dobry pomysł?
Cytat: Master_666 w Maja 31, 2011, 22:16:53 pmCytat: Tomasz w Maja 31, 2011, 22:12:15 pmCytat: Master_666 w Maja 31, 2011, 22:10:37 pmFOTO, albo nie uwierzę. Już wręczyłem Dzień dziecka jest jutro.No wiesz już takiego przygłupa nie musisz zgrywać
My nie dorabiamy filozofii tylko mówimy ogólnie jakie są opinie o osobach chodzących w ciuchach PROSTO. Podobnie jak z BMW czy Golfy przyjęło się, że tymi autami jeżdżą dresiarze, wiejscy tunerzy. Podobnie jak ktoś chodzi w dresie to jest uznawany za "dresa", kibola, koksa itp. Jak ktoś nosi białe spodnie, różowe polo i do tego białe słuchawki z iPhona czy iPoda to jest uznawany za pedała, zniewieściałą ciotę itp. Tak samo jest z ciuchami od PROSTO.
Jak ktoś nosi białe spodnie, różowe polo i do tego białe słuchawki z iPhona czy iPoda to jest uznawany za pedała, zniewieściałą ciotę itp.
Cytat: Master_666 w Maja 31, 2011, 17:03:43 pmMnie się firma Prosto kojarzy z tandetą i dresami :<No bo ogólnie Prosto to obciach. Ciuchy tej firmy nosze te same osoby co srebrne łańcuchy na szyi czy ręku. To jest taki osiedlowy lans.
Mnie się firma Prosto kojarzy z tandetą i dresami :<
Cytat: juve26 w Maja 31, 2011, 22:37:03 pmja chcę sobie kupić jakieś krótkie BIAŁE spodnie i może różowego tshirta, żeby jak pedał wyglądać. dobry pomysł?wyje**ny fit. Sam mam taki.
Piter jest metalembrudem.
No ja lubie wyskoczyc w Air Maxach i dresie na stacje po browar. Ale nosze okulary, to slaby ze mnie dres.
Piter jest metalem.
Cytat: Ciapkas w Maja 31, 2011, 23:20:23 pmPiter jest metalem.Od kiedy ja jestem metalem?! Nigdy nie byłem metalem, a do bycia takowym jest mi tak samo daleko jak do bycia hip-hopowcem.