PROSTO to typowa firma hip hopowca, nigdy w życiu nie chodziłem w dresach (prócz teraz, bo mam jedne spodnie PROSTO bawełniane) Zawsze chodziłem dżinsach, zaczynałem od big starów, później miałem pierwsze lenary, moro, clinic'a i mass'a czy B3 od 99 roku PROSTO które również zalicza się właśnie do takich firm, przeznaczonych dla ludzi o takim stylem ubierania. Dla mnie dres to taki gość który chodzi w Nike Tienach w spodniach dresowych Nike bądź Adidas w bluzie o oczojebnych kolorach typu ostry/jaskrawy pomarańcz, jak osoba w air maxach w spodniach dżinsowych i w koszulce PROSTO dla was jest dresem????????? skąd wy to bierzecie ?????? W Wawie taka osoba z dresem nie ma nic wspólnego to zupełnie inny styl który się wywodzi, z ludzi którzy kiedyś jeździli na desce i nosili lenary anie dres adidasa do kur** nędzy.
Soul zrozum jedno. Nie wiemy kim jesteś, jaką osobą itp. Mówimy ci tylko z jaką grupą społeczną jest kojarzona marka PROSTO. Ogólnie się przyjęło, że w PROSTO chodzą dresy, blokersi, hip-hopowcy, pseudokibice itp. To czy ty nim jesteś, to czy uważasz inaczej nie ma znaczenia.
W Twoim środowisku tak się przyjęło, bo tu gdzie ja mieszkam jest zupełnie inaczej.
- mieszkasz na jakimś osiedlu lub blokowisku?
- słuchasz rapu albo duza część twoich znajomych słucha?
- jeździsz, albo czy chciałbyś mieć BMW, Golfa, Audi albo czy twoja duża część znajomych jeździ tymi autami?
Ad 1) Mieszkam na osiedlu (Jelonki) jak większość z nas, chyba ? więc co to ma do rzeczy?
AD 2) Oczywiście, że tak, ale nie jest to jedyny rodzaj muzyki który preferuje.
AD 3) Chciałbym mieć Audi R8 a kto by nie chciał ? nie moi znajomi nie mają takich fur, raczej toyota, sab, seat.
Takie "zestawy atrybutów" są powiązane właśnie z dresami, blokersami, hip-hopowcami.
Nie, mylisz pojęcia, hip hopwiec, to ktoś taki kto rapuje bądź słucha rapu, jara gibony, tańczy break dance marze graffiti na murach taki dla którego rodzina i ziomale są najważniejsi taki który nie chodzi w dresach nike/adidas który gardzi takimi typami a fura typu BMW/Golf lata mu koło chu**, blokersi to mieszanka którzy psują autorytet hip hopowców a dresa opisałem Ci wyżej.