Nie czaje jarania sie figurkami
inni czołgami
Nie mogłeś 24 godzin wytrzymać?
Ja się jaram figurkami w ch***. Jak byłem mały to chciałem projektować zabawki. W sumie dizęki obecnym możliwościom to mógłbym to teraz robić. Zbrush i drukarka 3d -> odlewy z żywicy i ręczne malowanie. Elo.*Jeszcze żadnej nie kupiłem ale jakbym miał kupe kasy to bym miał półkę z kilkoma zajebistymi figurkami. lol.
Poniewahż mój poprzedni samochodzik się rozpiehdolił, kupiłem sobie nowego Rustlera, phrosze bardzo kuhrwa, w Polsce kosztuje 2 tysiace złotych, więc w tym roku wydałem już 4 tysiace złotych na same kuhrwa zabawki! Idziemy dalej!
Będziesz kręcił filmy z młodymi i zagubionymi imigrantkami?
Cytat: monio4 w Października 12, 2011, 18:09:51 pmJa się jaram figurkami w ch***. Jak byłem mały to chciałem projektować zabawki. W sumie dizęki obecnym możliwościom to mógłbym to teraz robić. Zbrush i drukarka 3d -> odlewy z żywicy i ręczne malowanie. Elo.*Jeszcze żadnej nie kupiłem ale jakbym miał kupe kasy to bym miał półkę z kilkoma zajebistymi figurkami. lol.Jakbyś sam je robił i ręcznie malował to byłbyś na propsie.
Cytat: prart w Października 11, 2011, 14:07:09 pmCytat: Master_666 w Października 10, 2011, 17:09:46 pmKolejna torba, tyle że mniejsza:Prezent dla dziewczyny? Poważnie pytam.Nie. Po co mojej dziewczynie męska torba?
Cytat: Master_666 w Października 10, 2011, 17:09:46 pmKolejna torba, tyle że mniejsza:Prezent dla dziewczyny? Poważnie pytam.
Kolejna torba, tyle że mniejsza:
Cytat: amsterdream w Października 11, 2011, 03:02:09 amNie mogłeś 24 godzin wytrzymać? Jak widac nie Do normalnego wydania dolaczyla tez LCE Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Dobry zakup powyborczy.
Też bym się chętnie przejechał kiedyś zobaczyć Czarnobyl. Może wycieczka forumowa w przyszłym roku?
Trochę grubsza wyprawa. Na rozgrzewkę możecie pojechać tu:http://www.opuszczone.com/galerie/grodek/index.php