Cytat: el becetol w Października 13, 2011, 18:37:12 pmDobry zakup powyborczy.Nie będę kłamał - zaśmiałem się. Ale nie mam większych planów, które wiązałyby się z nauką języków. Może poza pojawieniem się w mojej głowie myśli o wycieczce do Czarnobyla.
Dobry zakup powyborczy.
No to powodzenia
Cytat: CancerPL w Października 14, 2011, 09:46:26 amNo to powodzenia Wyślę kartkę.
To tak tam u was ciężko, że wpierdalacie wycieczkowiczom/turystom?
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Zakupy z ostatnich kilku dni.
Cytat: Ogur w Października 14, 2011, 10:47:40 amCytat: CancerPL w Października 14, 2011, 09:46:26 amNo to powodzenia Wyślę kartkę.Jak najdziesz poczte i nie dostaniesz po drodze wpie**ol
Cytat: CancerPL w Października 14, 2011, 12:31:14 pmCytat: Ogur w Października 14, 2011, 10:47:40 amCytat: CancerPL w Października 14, 2011, 09:46:26 amNo to powodzenia Wyślę kartkę.Jak najdziesz poczte i nie dostaniesz po drodze wpie**ol Ta - podjadę czołgiem w Lwowie do grupki dresów i zażądam oddania miasta Rzeczypospolitej.
Też bym się chętnie przejechał kiedyś zobaczyć Czarnobyl. Może wycieczka forumowa w przyszłym roku?
Nie moglismy sie nigdy nigdzie spiknac, to juz widze forumowy wyjazd do Czarnobyla, matolki.
Nie moglismy sie spiknac w Toruniu, to juz widze forumowy wyjazd do Czarnobyla, matolki.
no bo Krakow >>> Torun to raz, a dwa kupilem dzisiaj frugo. OJAJEBIE JAKIE TO JEST DOBRE O.o
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Też ruskie, zabawy więcej niż ze słownikiem
Przecież ten pizdryk to też wiatrówka gładkolufowa.
A jednak ten nieuk Ogur nic nie wie.
@CancerTo swoją drogą, ale Marcin pisał, że gładkolufowe dają więcej zabawy (cokolwiek to znaczy).
Cytat: BoBaN w Października 14, 2011, 15:54:17 pm@CancerTo swoją drogą, ale Marcin pisał, że gładkolufowe dają więcej zabawy (cokolwiek to znaczy). Miałem na myśli, że takie coś:daje więcej zabawy, bo ma większy zasięg.
Cytat: Ryo w Października 14, 2011, 16:01:46 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Nie działa. Wolę blade dupy.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Nie działa. Wolę blade dupy.
Cytat: svonston w Października 14, 2011, 15:46:43 pmA jednak ten nieuk Ogur nic nie wie.