Mam nadzieję, że to nie szydera
Kolejny gadzet na kilka dni
Cytat: marcin_N w Lutego 02, 2012, 20:28:54 pmma w dodatku płytę vinylową Masz na czym ją odpalić?
ma w dodatku płytę vinylową
posłuchania na żywo jakiegoś rzępolenia?
Kupiłem wczoraj Guilty Gear w promocji na gog.com za 2.39$. Kupowałem grę, a tu się okazuje, że soundtrack jest całkiem nielichy.
odkurzam konsolkę niedługo za obie gierki niecałe 200 zł, tyle że bez pudełka. konsolę też kupiłem bez pudełka, więc luz
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Cytat: s00s w Lutego 03, 2012, 11:01:44 amodkurzam konsolkę niedługo za obie gierki niecałe 200 zł, tyle że bez pudełka. konsolę też kupiłem bez pudełka, więc luz Jeszcze dokup RE: Revelations i będziesz mieć praktycznie wszystkie hity jakie wyszły na tę konsolkę
póki co mi starczy. obiecałem sobie, że nie będę kupował na tę konsolkę gier drożej niż po 100 zł. na razie ssfIV + dwa powyższe tytuły powinny mi wystarczyć cała biblioteka gier z dsa zbliża się wielkimi krokami
O właśnie, co takiego zajebistego jest w wyścigach tymi śmiesznymi gokarcikami? Nintendo wpycha to na każdą konsolę, a jedna część od drugiej prawie się nie różni. Nie rozumiem fenomenu tej serii.
Cytat: BoBaN w Lutego 02, 2012, 21:39:47 pmLuks.
Cytat: Ogur w Lutego 02, 2012, 21:26:47 pmKupiłem wczoraj Guilty Gear w promocji na gog.com za 2.39$. Kupowałem grę, a tu się okazuje, że soundtrack jest całkiem nielichy.Kupiłeś jedna z najlepszych gier która kiedykolwiek powstala propsy w ch**
Tak jak wcześniej Snake_Plissken wspomniał ,ta gra rozwija skrzydła dopiero w multiplayerze. Od czasów Double Dasha (według mnie najlepsza gra z tego gatunku) ,seria praktycznie się nie zmienia. Co prawda wprowadzane są jakieś tam nowości ,ale nie na tyle rewolucyjne ,aby prześcignęły DD!! .
To piwo jest tak ch**owe ze go rozdaje bratu i tatusiowi
Cytat: CancerPL w Lutego 07, 2012, 15:46:46 pmTo piwo jest tak ch**owe ze go rozdaje bratu i tatusiowiPozazdroscic brata i syna.
a do Ultimy ni chu** nie idzie się dodzwonić.
Kochani ciągle walczymy z awarią naszych telefonów, dzwońcie póki co na numer 22 624 78 16. Jak tylko uporamy się z tym problemem damy znać
Cytat: Ogur w Lutego 07, 2012, 18:12:42 pma do Ultimy ni chu** nie idzie się dodzwonić.CytujKochani ciągle walczymy z awarią naszych telefonów, dzwońcie póki co na numer 22 624 78 16. Jak tylko uporamy się z tym problemem damy znać