W Empiku się nie kupuje bo tam drogo jest. I tyle. Osobiście polecam albo Allegro, albo księgarnię Selkar (http://selkar.pl/index.php). Przy zakupie za 200zł wysyłka gratis. Jeśli myślisz przyszłościowo to możesz sporo zaoszczędzić.
Póki pozycje co dzisiaj kupiłem były po cenie widniejącej na okładkach to spoko. Inaczej bym się mocno zastanowił czy brać, a nie wydałem na tyle dużo by ewentualna różnica w kupnie gdzie indziej zwróciła by mi za koszty przesyłki. Kolejna sprawa, że co do książki to musiałem kilka przeglądnąć dokładnie zanim kupiłem. Internetowo to niestety niemożliwe
Ale lubię ogólnie wspierać małe inicjatywy (lokalne sklepy, działalności prowadzone z pasją) więc następnym razem wiem jak kupować
(wyjątkiem jest właśnie kwestia, kiedy idę poszukać i porównać kilka pozycji
)
To nie do końca rozumiem zakupu (mimo bycia masywnym fanem serii) Mam też na półce, ale jakoś nie kwapi mi się do czytania.
Chyba widziałem ostatnio reklamę, że historia Revelations będzie mieć premierę na dniach.
Liczę na jakieś dodatkowe "odautorskie" wątki. No i mocno nahype'owałem się na serię. Póki się nie znudzi trzeba korzystać.
To obczaj sobie powyższy komiks, przynajmniej jakaś dodatkowa historia. Będę właśnie zasiadać do lektury
Mam zamiar także szukać The Fall całego. Chociaż może w okolicach premiery trzeciej części gry dostaniemy całość... Rozmyślam też nad encyklopedią bo cena nieco spadła ostatnio.