No to poza IF 2 interesuje mnie moze jeszcze Strangers Wrath i już na siłe Darksiders. Spoko dil dawac 200 zl za wypozyczenie 3 gier ;D
Dlaczego 200 zł i dlaczego 3 ? Kłótnia nie ma końca bo jedni próbują uświadomić, że to jest ch**owe inni, że nie. Prawda jest taka, że nawet jak za 200 zł to miesięcznie masz jedną grę za którą normalnie dałbyś 50 zł albo 40, w skali roku masz ich 12 + szereg innych popierdółek które kosztują co najmniej 18 zł, a jeśli umiem dodawać to wychodzi ponad 200 zł. Oczywiście nie wszystko jest interesujące, ale masz do tego zniżki które też nie są jakieś z dupy i inne. Według mnie ps+ jak najbardziej się opłaca, a co do tego czy gierki warte czy nie to przecież nie są w stanie wszystkich zadowolić.
Kwestia tego czy ktoś jest chujowym haterem i nie lubi tego bo po prostu trzeba za to zapłacić, a na steamie wydaje 10 zł jednorazowo na takie same pierdoły, czy można spojrzeć na to z innej strony i docenić inicjatywe. Wcześniej był hejt bo nie miałem tyle siana, teraz wydaje sie to opłacalne