Ja dobrze widzę? Nie mogę sobie tam kupić dowolnej koszulki tylko dostępną dzisiaj? I to 15 ojro to już z wysyłką do polszy?
Jeszcze wszystkich nie sprawdzałem, ale na pewno zwykłe lanie ze słuchawki, woda szerokim strumieniem z tego dużego wylotu na suficie (to jest konkret)
Nawiązując do tego wynalazku Beceta. Ile tam jest wysokości wewnątrz kabiny? Niezła klaustrofobia dla dryblasów.
Cytat: Kert w Czerwca 24, 2013, 20:42:53 pmNawiązując do tego wynalazku Beceta. Ile tam jest wysokości wewnątrz kabiny? Niezła klaustrofobia dla dryblasów. 240 cm
Jaka tandeta Alez z ciebie bezguscie..
Figot Fagot a na aparat do zdjęć go nie stać
Cytat: Magiq w Czerwca 30, 2013, 18:06:14 pmFigot Fagot a na aparat do zdjęć go nie stać Jebnięte komórką, bo od razu można zuplodować. Nie będę brał specjalnie bezlusterkowca by fote cyknąć. No ale One faktycznie aparat to ma słaby Co do łąchu, któy wyglaa jak wymięty - no fakt, trza go wyprasować, bo jak tak leży to marnie wygląda. Wzięłoby się pierwszą lepsza koszulę z "opakowania" i lepiej by się prezentowała.
Dobra to ja też coś wrzucę.Jako że Wii U na razie za bardzo nie ma gier to w ramach nadrabiania zaległości kupiłem Wii z takimi gierkami foty z aukcji