Wiadomo, każda pochlebna recenzja nakręca na zakup Co do nieistotnych minusów, to Sony nieźle poleciało w chu**, że nie ma w zestawie kabla do ładowania. Oszczędności swoją drogą, ale takich rzeczy po prostu się nie robi. To tak, jakby kupić nowy sprzęt rtv i w zestawie nie było kabla zasilającego, bo producent uznał, że każdy taki ma w domu
Też jest to dla mnie lekkie zdziwko, bo taki kabel to ile, 3zł w saturnie?
No ale mam w domu tonę takich kabli, to jeden sobie użyczę do słuchawek...
Oczywiście wiesz, że dźwięk przestrzenny jest symulowany (a nie, jak przykładowo w niektórych Trittonach są osobne głośniczki na każdy kanał w membranie)?
Pewnie, że wiem
No ale jak chce mieć dźwięk 7.1 z prawdziwego zdarzenia to odpalam na kinie domowym, a nie bawię się w słuchawki. Głównie zależało mi na bezprzewodowym słuchaniu muzyczki z kompa/laptopa. Do tego bardzo podoba mi się opcja, że podpinam minijackiem dowolne urządzenie do adapteraBT i mogę słuchać dźwięk z każdego urządzenia, które nie obsługuje sterów
Zobaczymy jak się spiszą słuchawki, no ale to pewnie dopiero we wtorek, albo środę, bo nie wiem jak wysyłają. Bass Impcat mnie ciekawi jak to się spisze w grach