Płyty z błędami CRC i zwalanie winy na napędy w komputerach klientów? Żaden problem
Z tytaczem znam 4 osoby, ktore nie maja problemow z DVD, wiec?
Zjebana optymalizacja i klatkowanie na mocnych konfiguracjach? Żaden problem.
Na mocnych kompach klatkowanie? Gdzie niby? Jedyny problem byl ze sterami nvidii od 3D, ktore wystarczylo odinstalowal.
Głowa Geralta z EK obdrapana w transporcie? KKRT też pewnie nie widzi problemu i winy CDP.
O tym nie wiem.
Zreszta z kim jam rozmawiam, z osoba, ktora uwaza, ze na komputerach nie powinno sie grac i ktora nawet jak by miala do wyboru wersje PC za polowy ceny konsolowej, support pada i kabel do TV to by dalej wolala grac na PS3, bo tak i dlatego, ze sa trofea ...
Wiadomość scalona: [time]Maj 18, 2011, 15:24:14 pm[/time]toś se w stopę strzelił.
Z czym niby? Ze co, ze Witcher ma wieksze wymagania? Ja dalej bym mial 30 fps na swoim kompie. Po prostu jak ktos mysli, ze na crapowatym laptopie bedzie gral plynnie w kazda gre, bo wiekszosc to porty z konsol to potem wychodza takie kwiatki, ze gra niby niezoptymalizowana.
To samo tyczy sie grania na PC. Przyklad ode mnie: kupilem DoWII, ktory za kazdym razem resetuje mi kompa i ch** wie co z tym zrobic...
Ok...