Mierzenie temperatury, badanie śluzu i kalendarzyk to jest właśnie NATURALNE planowanie rodziny. Na medycynie takich pojęć nie uczą?
Tego uczy się w podstawówce na katechezie. Na medycynie uczy się mechanizmów hormonalnych na trochę bardziej złożonym poziomie.
Ja tylko pięknie pokazałem twoją hipokryzję, a teraz wybacz, dzisiejszy limit czasu na zjebów z internetu wyczerpałem. Pa.
No faktycznie hipokryzja jak ch**
. Dałem średnią krajową jako przykładową pensję do założenia rodziny, a Ty zacytowałeś moje zdanie na temat wysokości zarobków w Polsce
I Ty jesteś starym chłopem już, a takie rzeczy łączysz, widać brak jakichkolwiek argumentów na poparcie swojej tezy, jakoby kalendarzyk był dozwolony przez kościół aby unikać poczęcia, doprowadził do tanich chwytów nauczonych chyba od Jurasa
. Jasne, miałem podać Kulczyka i wysokość jego pensji jako "IDEALNĄ" do założenia rodziny.
Jak zwykle Irasek spieprza nie pisząc niczego sensownego, a jego jedyny argument tylko potwierdził to co powiedziałem... Smutne.
I kolejny raz okazuje się, że ludzie wierzący, nawet młodzi pod 30stke mieszkający z rodzicami, to ciemna masa, ślepo podąrzająca za innymi
baranami owieczkami w stadzie