PC.
Zagrałem pierwszy mecz i gra jest rzeczywiście inna niż poprzednie PESy. Irytuje mnie kamera, przez którą nie mogę wyczuć dystansu oraz brak stepoverów, które poprzednio można było robić tapnięciami R2 i L1. Teraz trzeba używać prawej gałki, co trochę mnie dezorientuje i tracę piłkę, bo zastanawiam się pod którym wychyleniem gałki mam swój zwód
Za to podania są wykur**ste i teraz nie idą jak po sznurku jak to było poprzednio. Jednak myślę, że i kamera i sterowanie to kwestia przyzwyczajenia. Nie sądzę, że Fifa ma JAKIEKOLWIEK szanse z tegorocznym PESem. Król wrócił!!!!1111
edit: Niestety nie można przywrócić starego HUDu podczas meczu. Jesteśmy skazani na pasek pod zawodnikiem lub jego całkowity brak (co jest jeszcze gorsze
). Dodatkowo nie usunięto tego głupiego 'limitu' zawodników w murze i nie można całkowicie skasować 3-osobowego muru, gdy rzut wolny jest na 40. metrze. Nie zdołałem strzelić jeszcze bramki, bramkarze wyciągają główki z 6-7 metrów + jedna sytuacja gdzie mój przeciętny golkiper (gram Internacionalem) wybrania strzał i 2 dobitki, najs
Pobawiłem się troche Game Planem i jest uberprzejrzysty, wszystko robimy kursorem i tak jest najwygodniej. Jeżeli dodać ficzery, które będą w full wersji mamy najlepszą grę piłkarską dotychczas.