Brzydal, ten znacznie lepszy, jesli mowa o serii "Edifice":--Z Casio podobaja mi sie zegarki z serii "Lineage".
Przynajmniej wytrzymuje na baterii wiecej niz 1 dzien. Nie trafia do mnie idea zegarka ktory musze co dzien ladowac.
Funkcjonalność wskazuje na sportowy zegarek, a jakiś idiota włożył to w kopertę typowego garniturowca z wypukłym szkiełkiem chyba żeby je łatwiej potłuc. Hipsterstwo level Blackberry.
Cytat: Klosz w Lutego 19, 2016, 15:13:18 pmPrzynajmniej wytrzymuje na baterii wiecej niz 1 dzien. Nie trafia do mnie idea zegarka ktory musze co dzien ladowac. Mój zegarek który noszę ma rezerwę chodu jedynie 42h :< Równie dobrze odkładanie go do rotomatu = odkładanie na indukcyjny dock. Moim zdaniem smartwatch powinien działać 2 dni i byłoby git. (pełne dni, a nie tak jak obecnie smartfony, że jak coś robisz to tak naprawdę 8h działają)
Apple is the company that closed down the Britain First mobile app.....
Hipsterstwo level Blackberry.
Reserwe chodu nastawiasz w 2 minuty. Wez sie nie kompromituj takimi wypowiedziami Master.
Wyladuje sie i ile go musisz nastawiac, minute, godzine, czy moze pare godzin?
domyślam się, że nie chodzi o nastawienie, a "nakręcanie"
3200 w pl a ja zamowie ze stanów za 2500zł
Niewart nawet połowy swojej ceny. 1000 można dać za bateryjkę, jak się komuś bardzo podoba, ale wszystko ponad to już kompletny nonsens.
Cytat: Iras w Stycznia 07, 2018, 11:25:36 amNiewart nawet połowy swojej ceny. 1000 można dać za bateryjkę, jak się komuś bardzo podoba, ale wszystko ponad to już kompletny nonsens.Ja tu dopłacam za kapsułki z trytem (nawet na chronografie) i szafirowe szkiełko a podobac podoba mi sie jak cholera od roku na niego choruję więc po sprzedazy starego zegarka nie mam juz zadnych oporów. Dziś zamówiłem i za wysyłkę chcieli 44dol Ugadałem się żeby wyslali za darmo na adres w usa i stamtąd dopiero paka poleci do mnie. 719dol w sumie wyszło
Akurat Seiko prawie szafiru nie stosuje... Mają swoje patenty. Ale faktem jest, że szafirowe szkło można mieć w zegarze za 400 zł.
No ok, jednak znacznie więcej mają modeli ze szkłem Hardlex,
Cytat: sieq w Stycznia 09, 2018, 11:35:35 amCytat: Iras w Stycznia 07, 2018, 11:25:36 amNiewart nawet połowy swojej ceny. 1000 można dać za bateryjkę, jak się komuś bardzo podoba, ale wszystko ponad to już kompletny nonsens.Ja tu dopłacam za kapsułki z trytem (nawet na chronografie) i szafirowe szkiełko a podobac podoba mi sie jak cholera od roku na niego choruję więc po sprzedazy starego zegarka nie mam juz zadnych oporów. Dziś zamówiłem i za wysyłkę chcieli 44dol Ugadałem się żeby wyslali za darmo na adres w usa i stamtąd dopiero paka poleci do mnie. 719dol w sumie wyszłoNie wiem co to te całe kapsułki, ale szafirowe szkło to jest w co drugim zegarku Seiko za 1/4 ceny tego. To tak na marginesie tylko.
szafirowe to już wyższa półka cenowa. Mój poprzedni luminox miał mineralne kosztował połowę ceny tego zegarka.
Cytat: sieq w Stycznia 09, 2018, 21:39:36 pmszafirowe to już wyższa półka cenowa. Mój poprzedni luminox miał mineralne kosztował połowę ceny tego zegarka.Mój Parnis z szafirem za trzy i pół stówki pozdrawia cię.