To jakiś blamaż. Powiem szczerze, że nie przypominam sobie zegarków z taką czwórką, a tu się dowiaduję, że na większości zegarów/zegarków jest właśnie jakieś "IIII"
Co do pytania, Sylvan:
Ten w kształcie gitary śmieszny, ale na pewno takiego bym nie założył. Tak samo tego drugiego, chociaż ciekawy i pobawiłbym się nim. Jak w końcu się zbiorę w sobie to wrzucę zdjęcie moich dwóch zegarków, bo tylko tyle ich teraz posiadam. Chociaż może znajdę jakieś moje stare, sentyment mam zwłaszcza do jednego, z kalkulatorem.
Ten Timex z gifa zapodanego przez Mastera też mi się podoba.
Te są bardzo wporzo jeśli chodzi o koperty. Ale nie gustuję w zegarkach z takim wąskim paskiem/bransoletą. Chociaż jeden z tych moich dwóch ma właśnie taką typową i mimo, że dalej go noszę i lubię, to jednak gust mi się trochę zmienił pod tym względem.
Zajebiście podoba mi się natomiast zegarek Mastera, taki mógłbym mieć.
Piękna tarcza, zgrabne wskazówki, cyferblat wypełnia prawie całą przestrzeń koperty - podoba mi się ta bardzo wąska obwódka, jeśli chodzi o metal na froncie. No i to wyprofilowanie przy pokrętełku - ten zegarek ma świetny design - zwarty i kompletny, wszystko pasuje. Te cechy mi się podobają w zegarkach i nieważny jest kształt koperty i tak dalej. Musi być trochę ekstrawagancki i nietypowy, ale nie może walić kiczem po oczach.
Casio Kerta też mi się podoba nawet. Chociaż poszukałbym jeszcze czegoś innego
No i muszę się jeszcze trochę pospuszczać nad tymi:
Ten po lewej jest bardzo fajny, ale w tym po prawym jestem zakochany po prostu, szkoda, że pewnie teraz raczej nie do dostania, a nawet jeśli, to nie byłoby mnie na niego stać, tzn. nie dałby tyle za zegarek na razie
Luminator Stallone'a też mi się podoba, ale raczej nie na moją łapę. Niemniej świetny imo.
Tego typu rzeczy też mi się podobają:
Ale znów: raczej nie na moją łapę.
Wiadomość scalona: Maja 26, 2010, 23:52:46 pmA, i jestem z tych 11% ludzkości świata, tych z natury poj**anych, którzy żyją przeciętnie 9 lat krócej. Ale zegarek noszę na lewej i nie wyobrażam sobie noszenia go na prawej ręce.