No więc po pierwsze - grafika i fizyka jak w ps home, mechanika kojarzy mi się z ps one i to średnimi grami. Tworzenie postaci - to mi się podobało fajnie się tworzy superherosa, jest kilka opcji dotyczacych mocy, np. kto jest twoim mentorem - batman(gadżety), superman(moce), wonderwoman(magia) albo jak się poruszasz (akrobacje, latanie, superbieg). Dalej np. jaka jest twoja główna moc - ogien, lód, telekineza rozumiem, ale np. 'siła natury' mnie zaskoczyła, jakimiś korzeniami atakujesz
Można też zrobić maga healera jak ktoś chce.
Cała mechanika to tragedia, ale wiadomo mmo rzadzi się swoimi prawami i zawsze wyglądają biedniej. Ogólnie biegasz i maszujesz kwadrat i trojką, czasem rzucisz jakąś z mocy (mam jedną, dopiero początek), norma.
Fajne że w becie oddali nam całe to jebitne miasto do dyspozycji, jest bardzo duże, ale wiadomo jak się umie latać to inaczej się ocenia wielkość
No i tyle, przeszedłem tutorial, wyleciałem na miasto, polatałem trochę i idę spać.
W życiu bym tego nie kupił, zwłaszcza że jakiś abonament za to ma być, ale bete jeszcze odpale żeby zobaczyć o co tam dalej chodzi. Ogólnie polecam póki jest za free
Aha - na to wygląda że ta beta to calkowicie pełna gra, nie zauważylem nigdzie opcji "niedostępne w becie" czy coś takiego. W końcu waży 15 giga.