Limbo ok ale to drugie to porażka Nie zasysam nawet pedalska gra
To plotka jak na razie i mam nadzieje że dadzą coś innego, boCytat: CancerPL w Listopada 27, 2012, 16:09:58 pmLimbo ok ale to drugie to porażka Nie zasysam nawet pedalska graDokładnie. Jak Crysis 2 tylko z jeszcze większa ilością Power Rangers.
Trzecią grą grudnia ma być podobno któraś część Uncharted
Ja bym ten Vanquish chciał bo już od dawna sie czaje, zajebista giera i każdy kto twierdzi inaczej chu** sie zna
No to zajebiście, grudzień z Batmanem. Akurat prezent na mikołaja
Batman: Arkham City (od 5 grudnia) LIMBO (od 5 grudnia) Vanquish (od 5 grudnia) PlayStation Vita:Big Sky Infinity (12 grudnia) - także wersja na PS3 Mortal Kombat (19 grudnia ) Knytt Underground (21 grudnia) - także na PS3 ZnikajaCrysis 2 (5 grudnia) Scott Pilgrim vs The World (5 grudnia) Double Dragon Neon (5 grudnia) Chronovolt (19 grudnia) Tales From Space: Mutant Blobs Attack (21 grudnia)
więc jeśli je będę chciał przejsć to muszę to zrobić do np 5 grudnia bo potem nie będą działać (oby nie bo nie mam za wiele czasu na granie i sporo fajnych tytułów by mi przepadło) myślałem ze jak dali ci dana grę to zostaje ona twoja dopóki nie zrezygnujesz z abonamentu .. ale może mi coś umkneło
Powiem Wam, ze przekonalem sie do PSN+. Za tak smieszne pieniadze to deal marzenie.
Cytat: mraka w Listopada 29, 2012, 00:05:04 amwięc jeśli je będę chciał przejsć to muszę to zrobić do np 5 grudnia bo potem nie będą działać (oby nie bo nie mam za wiele czasu na granie i sporo fajnych tytułów by mi przepadło) myślałem ze jak dali ci dana grę to zostaje ona twoja dopóki nie zrezygnujesz z abonamentu .. ale może mi coś umkneło Jeśli będziesz miał ją na dysku ściągniętą to będzie działać tak długo jak będziesz płacił za plusa. Będziesz mógł ją również tak samo długo pobrać ponownie po usunięciu jeśli już ją raz pobrałeś przed usunięciem z oferty Plusa. Dlatego najlepiej zaznaczać ściąganie wszystkiego co jest w Plusie co miesiąc i dzięki temu mieć dostęp do jego całej oferty zawsze.
Ja tylko uzupełnie to co Lupi powiedział - warto pamiętać, że aby mieć dostęp do wszystkich gier jakie sie pobrało wcześniej to trzeba utrzymywać ciągłość abonamentu. Jeśli skończy Ci się abonament, a nie masz automatycznego odnawiania i np zrobisz to sam dopiero dzień po wygaśnięciu Twojej usługi, to przepadają Ci wszystkie pobrane w wcześniejszych miesiącach gry, gdyż jest to tak jakbyś podpisywał z nimi nową, czystą umowe na usługe PS+.
Oczywiście dotyczy to tylko możliwości powtórnego ściągnięcia gry, którą usunęło się z dysku?
Nie trzeba mieć ciągłości abonamentu. Ja kiedyś miałem kilkumiesięczną przerwę i wszystko to co wcześnie pobrałem z powrotem wskoczyło na moją listę pobierania.
Pełne wersje:Batman: Arkham City (od 5 grudnia)LIMBO (od 5 grudnia)Vanquish (od 5 grudnia)Gry, które zostaną usunięte z oferty:Crysis 2 (5 grudnia)Scott Pilgrim vs The World (5 grudnia)Double Dragon Neon (5 grudnia)Chronovolt (19 grudnia)Tales From Space: Mutant Blobs Attack (21 grudnia)PlayStation Vita:Big Sky Infinity (12 grudnia) - także wersja na PS3Mortal Kombat (19 grudnia )Knytt Underground (21 grudnia) - także na PS3Ponadto dostępne w tym miesiącu są jeszcze:Ratchet & Clank: All4OneBulletstormCubixx HDResident Evil 5: Gold EditionLittleBigPlanet 2Motorstorm: ApokalipsainFamous 2Uncharted: Złota Otchłań (PS Vita)Gravity Rush (PS Vita)
Imo wszystko z żółtego i zielonego.
Weź teraz, czy jutro (dzień przed aktualizacją), to zdążysz jeszcze zassać te czarne do 5 grudnia Crysis 2 (5 grudnia)Scott Pilgrim vs The World (5 grudnia)Double Dragon Neon (5 grudnia)a w środę ściągniesz sobie żółte.