0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Rayman to jedna z najlepszych pozycji na vite, doczekac sie nie moge az sobie gierkę odpalę, więc nie wiem w czym problem
Dla ludzi z USA. A tak na serio to zagalopowałem się i nie zauważyłem.
Po co z us wklejasz? Już się zdążyłem zdenerwować czemu drugi raz Deus.
Fajnie że Uncharted, to że w niego nie będę mógł zagrać najprawdopodobniej juz nie za bardzo...
Uncharted3, Xcom i LBP Karting zastąpią w czerwcu LBP2,Infamous2 i Motorstorma
Po cichu liczyłem na All Stars, ale LBP też z chęcią łyknę, pogra się z dziewczyną.Trzeba będzie zaliczyć empik z Uncharted jutro Cytat: Juras w Czerwca 07, 2013, 17:39:00 pmFajnie że Uncharted, to że w niego nie będę mógł zagrać najprawdopodobniej juz nie za bardzo...?
PS380GB:
Przecież na chujowej Neostradzie to kilka tygodni ściągania
Cytat: Juras w Czerwca 07, 2013, 17:51:42 pmPS380GB:Mam ten sam problem. Ale za to najlepszy model.
Ta i TYLE ZAJMUJE? To multi sie kupuje oddzielnie teraz?
Cytat: CancerPL w Czerwca 07, 2013, 23:12:43 pmTa i TYLE ZAJMUJE? To multi sie kupuje oddzielnie teraz?multi jest za free
Cytat: Lupi w Czerwca 07, 2013, 23:14:17 pmCytat: CancerPL w Czerwca 07, 2013, 23:12:43 pmTa i TYLE ZAJMUJE? To multi sie kupuje oddzielnie teraz?multi jest za freeno wlasnie nie. Mowisz o tym co dali z 3 miechy temu? To tam masz podstawowe za free a za nowe mapy sie słono placi. Nie wiem jak to jest z plytą ale chyba darmo są te dodatki?
Ta wersja to tylko tryb dla jednego gracza, bez multi.
Cytat: CancerPL w Czerwca 07, 2013, 23:18:08 pmCytat: Lupi w Czerwca 07, 2013, 23:14:17 pmCytat: CancerPL w Czerwca 07, 2013, 23:12:43 pmTa i TYLE ZAJMUJE? To multi sie kupuje oddzielnie teraz?multi jest za freeno wlasnie nie. Mowisz o tym co dali z 3 miechy temu? To tam masz podstawowe za free a za nowe mapy sie słono placi. Nie wiem jak to jest z plytą ale chyba darmo są te dodatki? Dodatki nie są darmo z płytą.
Cytat: Snake_Plissken w Czerwca 07, 2013, 23:10:31 pmTa wersja to tylko tryb dla jednego gracza, bez multi.Ta z PSN?
- na miejscu LittleBigPlanet 2 pojawi się Uncharted 3: Oszustwo Drake'a (tryb jednego gracza),- na miejscu inFamous 2 pojawi się LittleBigPlanet Karting,- na miejscu Motorstorm Apocalypse pojawi się XCOM: Enemy Unknown!