Nie cierpie Ja sram na brazylie rzadkim gownem zwanym sraczką od kiedy pamiętam. Jak mi holendia z tymi brudnymi pajacami nie wygra to sie chyba załamie.
Cytat: CancerPL w Lipca 02, 2010, 03:52:40 amNie cierpie Ja sram na brazylie rzadkim gownem zwanym sraczką od kiedy pamiętam. Jak mi holendia z tymi brudnymi pajacami nie wygra to sie chyba załamie. Wpis.
Cytat: blach0r w Lipca 02, 2010, 13:42:38 pmCytat: CancerPL w Lipca 02, 2010, 03:52:40 amNie cierpie Ja sram na brazylie rzadkim gownem zwanym sraczką od kiedy pamiętam. Jak mi holendia z tymi brudnymi pajacami nie wygra to sie chyba załamie. Wpis.mhm, a jak mieliscie po 10 lat to graliscie w pilke w zoltej koszulce.
Chyba pomarańczowi jadą do dom...
Czy ktoś po pierwszej połowie uważa, że Holadndia nadaje się na półfinał? oO
Czy ktoś po drugiej połowie uważa, że Brazylia nadaje się na półfinał? oO
kur**, takie żałosne leszcze w półfinale
Pierwszy raz oglądam z zainteresowaniem mistrzostwa..i to od razu jakie! Sędziowie z dupy, odpadają faworyci....a to jeszcze nie koniec.
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 02, 2010, 17:53:32 pmPierwszy raz oglądam z zainteresowaniem mistrzostwa..i to od razu jakie! Sędziowie z dupy, odpadają faworyci....a to jeszcze nie koniec.Faworyci właśnie przed momentem wygrali.
Teraz musi wygrac Ghana i pojechac w półfinale tych gejków.
Taaa, dzisiaj Urugwaj spuszcze wpie**ol Ghanie, Argentyna jedzie po niemcach i jest pięknie.
Cytat: Ciapkas w Lipca 02, 2010, 17:57:47 pmTeraz musi wygrac Ghana i pojechac w półfinale tych gejków. O toto wpis, szkoda że Essiena nie ma ale i tak dadzą rade bo wuwuzele ich poniosą!
Cytat: Devilek w Lipca 02, 2010, 18:03:36 pmCytat: Ciapkas w Lipca 02, 2010, 17:57:47 pmTeraz musi wygrac Ghana i pojechac w półfinale tych gejków. O toto wpis, szkoda że Essiena nie ma ale i tak dadzą rade bo wuwuzele ich poniosą! Milczeć negusy!!!!!!!!!!!! I chcialem przypomnieć, ze czarnuchy do domu dzis wieczorem jadą
Cytat: Solid Snake 1989 w Lipca 02, 2010, 17:53:32 pmPierwszy raz oglądam z zainteresowaniem mistrzostwa..i to od razu jakie! Sędziowie z dupy, odpadają faworyci....a to jeszcze nie koniec.W spotkaniu Brazyli z Holandią nie było faworyta . Jeszcze raz brawa dla pomarańczowych, troche popracuja na stresem (mogli szczelić więcej goli) i będzie git .