To raczej było pewne. Zresztą znam osobników dla których mapy w bc2 byly za duże i nie mogli znaleść przeciwnika
Cytat: CancerPL w Marca 23, 2011, 11:53:19 amTo raczej było pewne. Zresztą znam osobników dla których mapy w bc2 byly za duże i nie mogli znaleść przeciwnika Były w ch** za duże! Przeciwnika nie problem znaleźć ale pół godziny aby do niego dojść to jakaś padaka... Jeśli ograniczenia na mapie będą zrobione tak jak w BF2 to będzie dobrze .
Na jakich Ty mapach w bc2 grałeś? Wiadomość scalona: [time]Marzec 24, 2011, 12:33:32 pm[/time]"W przeciwieństwie do większości strzelanin gdzie jest jeden atak melee, Battlefield 3 będzie posiadał bardziej rozbudowany system. Rozróżniono lewą i prawą pięść, są przechwyty i rzuty pozwalające na szybkie skończenie z przeciwnikiem."hmm
Pewnie cos takiego jak w K3, tylko lepsze:angel:
Może jakieś szybkie QTE.
Games.on.net just posted an interview they did with DICE General Manager, Karl Magnus Troedsson. The interview uncovers a few new revelations about the game.The first nugget of info comes when the interviewer asks Karl about the direction of the game with the 12 hour campaign. Karl doesn't flinch when answering and doesn't correct the journalist. Maybe this has been mentioned before and I fell asleep, but it was news to me. I believe this information is more relevant than ever when reflecting on the recent game Homefront and how it was received badly in part by a very short campaign. (I'll put it on the probable stand for now until we hear for certain from DICE)When talking about prone, Karl acknowledged that this becomes an issue in games and there is not yet a solution to the problem. He also says that snipers aren't that big of a problem in Bad Company 2 its just psychological because we hate them more.
The guys over at DICE have just tweeted about an incoming Battlefield 3 trailer "featuring large-scale firefights"."New BF3 gameplay trailer featuring large-scale firefights tomorrow! Head to www.battlefield.com at 1200PM GMT for the world premiere."
Cytat: Ryo w Kwietnia 15, 2011, 15:35:29 pmZajebisty podkładzik.
Już dawno to było
Cytat: Ryo w Kwietnia 16, 2011, 08:58:17 amJuż dawno to było Ale dobre, wiec warto ponownie wrzucic
Całkiem. Panienka, która to śpiewa będzie teraz znacznie popularniejsza. Taka pyza z twarzy trochę, ale gra na wiośle i śpiewa, więc obejrzałem sobie wideo piosenki.
Cytat: Ogur w Kwietnia 15, 2011, 22:30:22 pmCałkiem. Panienka, która to śpiewa będzie teraz znacznie popularniejsza. Taka pyza z twarzy trochę, ale gra na wiośle i śpiewa, więc obejrzałem sobie wideo piosenki. Może podasz jak ma na imię artystka? Bo kawałek faktycznie zacny
Tak mi sie ten obrazek zajebiscie podoba, ze chcialbym go miec namalowanego na calej scianie (dosyc spora ta sciana) w moim przyszlym HC roomie, narazie jestem na etapie szukania malaza, ktory sie za to wezmie. Zastanawiam sie tez ile ktos bedzie chcial za taka przyjemnosc, malo to raczej nie bedzie. Wydaje mi sie, ze jesli ktos to dobrze zrobi to bedzie wygladalo to zajebiscie.
Wiadomo moze cos na temat jakiejs wypasionej limitki? Czy wogole bedzie?