Tak się zastanawiam, czy powodem oddania DMC w ręce tych sierotek, których Sony nie chciało,jest fakt narodzin Dragon's Dogmy.
Jeśli tak to nie ma co płakać, jakikolwiek rpg>>>slaszerków/wciskania kwadratów.
Tak się zastanawiam, czy powodem oddania DMC w ręce tych sierotek, których Sony nie chciało,jest fakt narodzin Dragon's Dogmy. Jeśli tak to nie ma co płakać, jakikolwiek rpg>>>slaszerków/wciskania kwadratów.
DanteO dalej skomle.. I nic nie szkodzi, ze ludzi od starych DMC juz w Capcom niema. To nic, ze Capcom zjebal Resident Evil 6, bo DMC od Capcomu byloby hitem :fp: Bawi mnie takie myslenie.
Potwierdzasz, ze nie myslisz, a ciskasz sie niepotrzebnie. Bylem fanem RE do tej czesci i serii juz nie tkne nawet kijem. Juz RE5 bylo w mojej opinii crapem. Wiec jakie pode mnie? Tak samo jak nie rusze juz Dead Space. Twoja opinia na temat mojego gustu jest tak z pupy
"When I looked at videos of pro-players playing the old DMCs, they're always in the air, they're always juggling enemies around, and doing stuff that most of us look at and think 'I have no idea how that works'," combat designer Rahni Tucker told Dan Griliopoulos during a studio chat. "We wanted to take that magic the pro-players could create and give more casual players a bit of that feeling. A bit extra hang-time, more aerial moves, the launch button is a single press without a lock-on." Besides Dante's dependable launcher, the new DmC expands on Devil May Cry 4's grappling functionality in the form of Angel and Demonic grapples - one of which drags you after the target, the other of which drags the target to you. Given the mental wherewithal to distinguish one from the other in a blistering fight, these effectively guarantee a steady supply of combo fodder while Dante's aloft.
Ale ja sam pisalem, ze wszystko jest git, ale chcialbym glebszego systemu combosow. Tylko jestem tez zdania, ze w DMC jest ok, bo bawie sie swietnie - mimo tego, ze wymagam duzo w takim gatunku. A ty nie zagrales, a caly czas hejtujesz.
Ale ja bym nie krytykowal opinii gdybys gre przeszedl. Wypisujesz tutaj nam mini recenzje i wady, a nie grales. Tylko o to mi chodzi
Nie odpowiada mi 30 klatek zamiast 60. Nie odpowiada mi to, że nie ma styli i lock ona. Nie podoba mi sie to, że zwolniono tempo rozgrywki i zrezygnowano z ,,glebszego systemu combosow". Nie odpowiada mi nowy Dante, nowa obsada, nowe klimaty i nowa muzyka
Nie odpowiada mi 30 klatek zamiast 60. Nie odpowiada mi to, że nie ma styli i lock ona. Nie podoba mi sie to, że zwolniono tempo rozgrywki i zrezygnowano z ,,glebszego systemu combosow". Nie odpowiada mi nowy Dante, nowa obsada, nowe klimaty i nowa muzyka.
Jasne. Ale, ze komus niepasuje muzyka, dizajn itd to nie znaczy, ze gra jest gowniana, bo nie jest. Gra ma srednia 87/100 nie bez powodu
jeszcze jeden post nie na temat(takie jak 2 wyżej + kolejne posty w bezsensownej kłotni pomiędzy raikohem a dante) i polecą ost'y(LOL) bo chyba już wszyscy mają tego dosyć, no chyba że jest inaczej w takim razie rozwiazanie będzie jedno ANKIETA !
1 głupia gra, a tyle wyplutego jadu.
DmC < MGR
To lizanie dupy przez raikoha przypomina mi czasy pierwszych docenień Sylvii. Każdy wie jak się skończyło.HIHIHIH
Grę na pewno kiedyś kupię, ale może dopiero gdy podreperuję PC, żeby cieszyć się 60 klatkami na sekundę.
Jest zabawna - robal miecie
Nie, nie jest.
Cytat: Kert w Stycznia 28, 2013, 00:48:22 amNie, nie jest.Jest hejterze. I Dante tak robi na takich jak Ty:
Jeżeli ten gif faktycznie pochodzi z nowego DMC to moje serduszko płacze
Może to przez dialogi:Cytuj Dante: I'm strongerVergil: I'm smarterDante: I'm better looking.Vergil: (tu wydaje się, że odpuszcza i zmienia temat) po czym po chwili wypala: and I've got a bigger dick.
Dante: I'm strongerVergil: I'm smarterDante: I'm better looking.Vergil: (tu wydaje się, że odpuszcza i zmienia temat) po czym po chwili wypala: and I've got a bigger dick.
Cytat: Patosław w Stycznia 28, 2013, 04:45:05 amJeżeli ten gif faktycznie pochodzi z nowego DMC to moje serduszko płaczeZapłacą za to niższą sprzedażą i bardzo dobrze - kolejnej części nie zrobią. Mogli lepiej zapoznać się z targetem poprzednich odsłon.
NT zrobilo gre taka jaka chcialo Capcom