Witam, Mam problem z ustawieniem kierownicy Thrustmaster F430 FFB w GT5. Działa tylko nawigacja po menu gry (poprzez czerwony przycisk ENGINE START), prawa łopatka (odpowiada za X na padzie) i jeden przycisk pod kierownicą z lewej strony (odpowiednik trójkąta na padzie). Reszta przycisków nie działa, pedały działają w ten sposób: Hamulec w pozycji nie wciśniętej powoduje że kursor gdy np. wejdę w ustawienia klawiszy, cały czas schodzi na sam dół. Gdy go wcisnę do końca, kursor leci na samą górę a wciśnięty do połowy nie powoduje poruszania się kursora. Nie wiem co może być przyczyną, skoro u większości osób ta kierownica działa w GT5. W F1 2010 na PS3 również nie działa, chociaż w wersji PC działa w 100%. Jedynie SuperCar Challenges, NFS hot pursuit, NFS Shift 2 obsługuję ją bez żadnego kombinowania. Czy mógł by ktoś z Was wiedzieć coś na ten temat, bo już nie wiem czy mam zrobić kalibrację i jakąś konfiguracje na PC po czym podłączyć ją do PS3 czy jak ? Próbowałem już wszystkiego i dalej nie działa.